OptimusPrim 402 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 1. Nick:OptimusPrim 2. Imię:Szymon 3. Wiek:14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak(nieużywam) 6. Składka (Tak/Nie):3xPremka 1xVip (Jeśli można kasą ze sklepiku to tak) 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/OptimusPrim/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Szymon. Lubię oglądać filmy typu horror , fantasty , akcja.Chciałbym zostać adminem aby wspomóc szeregi sieci. Podczasz gdy admin ma z/w lub go niema ludzie skracaja , bugują hp i tp a pisanie skarg jest czasochłonne a gracz łamiący regulamin denerwuje ludzi którzy wychodzą z serwera i wracają dopiero gdy go niema lub na drugi dzień. Kontaktować można się zemną przez GG w ostateczności przez Skype 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:NIE 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Minimum 1h -2/3 h Jest to spowodowane błędem Error Net_sendpacket więc czasem cs się wyłącza i ... 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze : 14/15-19-18 Weekendy 10/11-15/16 12. Staż w grze counter strike 1.6 : Około 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 10. czyli masz problem z internetem Na tak, aktywny gracz mam nadzieję że też pomocny i ze znajomością regulaminu, wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Na tak na serverze cię widzę , większych problemów z tobą nie było. AMX jak nie będziesz wiedział to ci pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Oj Szymonku . Jestem na TAK, znam Cię bardzo dobrze dlatego, że jesteś moim kolegą z ławeczki . -Kulturalny -Bardzo pomocny -Ogarnięty -Aktywny Z AMX Ci pomogę. Przyjęty, pisz PW. Edytowane 28 Maja 2015 przez Machwes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DragoNa 48 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Jestem na tak znajomość amx dobra starz w cs dobra godzi gry tez jestes ogarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Na Tak: -Aktywny -Zgłasza cziterów itp. -Ogarnie serwer lepiej niż ja (żart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi