Finepix 0 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Nick: AIM Yhym?!SSy: BrakSerwer: Only DD2 / InfernoBUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 256[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin TaQ. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : AIM Yhym?! [AMXBans] Reason : ' znowu?! ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 94.40.23.237 ' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: You are BANNED. Check your console.Kicked : You are BANNED. Check Wszedłem na serwer i od razu zaczęli wyzywać, że przyszedł cziter. Nie wiedziałem o co chodzi i po minucie pobytu na serwie dostałem bana ( perma ) bez przyczyny. Nie rozumiem takiego zachowania admina. Pozdrawiam i proszę o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Czekamy na wypowiedź admina ma 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Czekamy na Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi