Jockerek 78 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Siema, w tym temacie wypowiadajcie się kto waszym zdaniem wygra finał Ligi Mistrzów, kogo chcielibyście jako zwycięzce (z 2 drużyn z finału) i kto waszym zdaniem powinien zagrać w finale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Juventus wygra 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Też chciałbym aby wygrał Juventus, ale dobre byłoby nawet 1:0 Hala Madrid! <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyrtap 1 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 w fortunie dobry kurs na juve wiec tak trzeba postawic ja jestem za juve ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jak ktoś wczoraj nie paczył na mecz to było 3:1 dla Barcy ) Najlepszym zawodnikiem finału Ligi Mistrzów został Iniesta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Piękna bramka Neymara Moja Barca znów win Edytowane 7 Czerwca 2015 przez Omєga * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 barca feeee ;-; HALA MADRID <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasco Da Gama 7 Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Sądziłem że Juventus wygra 2:1 a tu Barca -,- Szkoda :< Dla mnie Barca to słaby klub Wolę Juventus I Korone Kielce <3 Edytowane 8 Czerwca 2015 przez Vasco Da Gama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K0wAl 110 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi