Laveronix 1 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam pisze ten temat gdyż, na serwerze o godz 8:30 a 9:00 grała podszywka po Saraya. Dziecko miało maksymalnie 11lat,popełanio błąd za błedem ortograficznym,oraz nie posiadało VIP'a,Premium oraz Admina. Sarayu (podszywka) grała też na Wall Hacku oraz wszystkich wyzywała.Nie wiem czy ten Screen coś pomoże http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2crr2f8&s=8, moim świadkiem jest Winter Shoot. Prosze o szybkie rozpatrzenie mojej uwagi. Laveronix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Co ja mam bez IP zrobic? Masz jego IP? amx_ip w konsoli Na jakiej mapie to było? Czy aby na pewno grał na nicku Sarayu? Bo w logach z dnia dzisiejszego nie ma takiego gracza. Jeśli nie masz IP to postaram się w logach sprawdzic. Edytowane 30 Maja 2015 przez Fakel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: W bazie danych wyszukałem Sayara i jest tam mnóstwo logowań z innych IP i to bez steama, każdemu zaraz nałoże bana. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi