wenzdey094 0 Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Witam stworzyłem kolejną prace. Bardzo mnie to wciągnęło Proszę o komentarze i krytykę szczególnie snowy, bo widzę, że jest ogarnięta w tym temacie w przeciwieństwie do mnie I troszkę inne napisy Dziękuje bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
~fl0w 0 Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Widać postępy. Jako jedymy z początkujących grafików robisz fajne pracę a nie tylko dodany napis na gotowym obrazku. Powodzenia, myślę że za jakieś 2 miesiące będziesz robił pracę na b. wysokim poziomie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dav3 130 Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 ogarnięta*Co do prac - poczytaj trochę poradników, na pewno rób małe napisy lub nie rób ich wcale. Na sygnaturce jest za mało do oceny, pracuj :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 jak dla mnie ta czcionka jakoś nie pasuje i napis za duży Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuBiS`_ 0 Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 wenzdey094, sn0wy to nie on tylko ona po pierwsze , a prace nawet fajne . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwunio 10 Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 No dziękuje, że tak zależy Ci na mojej ocenie Tak poza tym WIKTORIA miło mi. Tak jak napisał Diglett, praca jest za bardzo pusta, aby ją ocenić na dobrym poziomie. Poczytaj mój poradnik o sygnaturkach, na pewno się z niego nauczysz Co mogłabym dodać? W sumie nic, bo Diglett napisał wszystko za mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts