Klon 4 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Nick: Klon Powód rezygnacji: Gry już mnie nie bawią jak kiedyś, brak chęci do grania. Coś od siebie: Dziękuję za daną mi szanse, pozdrawiam. Na serwer od czasu do czasu zajrzę, lecz już mniej aktywniej.Czołem! Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Klon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Trzymaj się tam Spoko ziomek. Jeden z lepszych graczy na naszym dr. Ten z elity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaneK 36 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Trzymaj się chłopie będę tęsknił To dzięki niemu napisałem podanie na Admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Bywaj zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Trzymaj się Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi