Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 1.Twój Nick: Siwy 2.Nick admina/gracza który zawinił: Monka ;D 3.Admin/Gracz : Adm 4.Data i godzina: wczoraj, coś około 19-20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie. Znajdą się.. 6.Opis sytuacji: Na początek mówię, to nie jest w formie skargi. A teraz do rzeczy, admin monka klnie na say'u, na to znajdą się świadkowie, obraża mnie na say'u adm (0 swiadkow), banuje za... 1 (siedziałem na sp'ecie, to ten mnie wywalił za ,powód: "zajmujesz slota" [14/25 graczy było] ) 2. wczoraj go 'wku*wiłem' (sądzę że strzeliłem mu ded'a) to dał bana za, powód: "ogarnij sie". Jeszcze do tego siedzi na textach, a graczom wmawia że to nie są txt'y. Rozpatrzcie tą skargę i zapraszam do komentowania (tu: gracze,świadkowie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 nie mówie nic o monce bo nie znam sytuacji ale ty też nie jesteś święty. zbanowałeś mnie za niby klatki przy pingu 50 ponieważ cie cisnąłem na geniuszu (dowody w amx bans), kupowałeś hp na Nanosuit (nie mam dowodów ale jakiś świadek by się znalazł), kłócisz się ze mną na każdym kroku odnośnie regulaminu którego nie znasz i pouczasz mnie że się do regulaminu nie stosuje (mam jakieś ssy) radzę się zająć zapoznaniem z regulaminami potem pouczaniem innych adminów. P.S radze się zapoznać z pojęciem textury mapy, jest to miejsce gdzie nie da się dostać bez specjalnych umiejętności klas/perków , lub jest to miejsce w które można się dostać bez takowych umiejętności ale np. widać z tego miejsca przez ściany. przykładem może być pochylnia na cs_alpin przy respie tt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Bo blip miałeś klatki, ty może tego nie zauważyłeś, ale gracze się skarżyli to dalem ci na 5 min bana żebyś ogarnął klatki, to co że miałeś ping 50, nawet tak możesz klatkować.No tak, wiem, zbugowałem perk, wcale nie zaprzeczam. A txt, to blip wiem co to jest, nie musisz wyjaśniać.A po za tym to jest skarga na monke, a ty zmieniasz temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Skarga bezpodstawna jesteś de**m ogarnij sie Co ty ku**a sobie myslisz gówniarzu .... taki z ciebie admin..... obrazasz mnie od kurwy.... a potem składasz na mnie skargę ja nie spamie na say @@ ani u@ tylko ty... poczytaj troche w logach jeżeli potrafisz bo zanim ty dostałeś admina inni ci mówili co masz robić na ts'ie i sie nie wykręcaj .... bo sam spamisz i to ostro szczególnie na u@ i bawisz sie speech menu więc moim zdaniem trochę powinieneś sie ogarnąć bo jeżeli ja zrobie kiedyś ssy to zobaczymy kozaku poza tym nie ma dowodów i możesz mi gałe oje****Pozdrawiam Monka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Monka nie obrażaj adminów, moim zdanie skarga nie powinna być składanaMonka otrzymujesz ostrzeżenie./close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 dobra nie sapcie tak do siebie .. admin powinien byc wzorem do nasladowania a nie ...a ty siwy troche przyhamuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi