lolcia 786 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 1. Serwer: Call Of Duty 45001lvl 2. Nick: niezlyLOL. 3. Imię: Paulina 4. Wiek: 19 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka(Tak/Nie): płatna w naturze haha 8. Czas spędzony na forum: dużo 122 dni 9. Opisać siebie: Mam niebieskie oczy. Jestem osoba radosna , rozgadana , pomocna i wg. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Bo chce pomoc w ogarnianiu i wg jestem fajna, chce zeby panowal porzadek i spokoj. 11. Linki do reklam: dogadane z Paffciem 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; [zapytam czy da troche] a tak serio to nakrece demko -Gdy ktoś nadużywa micro; kick albo ban -Nadużywa Kultury na serwerze; kick albo ban na ogarniecie sie 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 jestem na nie bo piszesz na różowo/indygo/fioletowo.A tak serio to mleko i dlatego sądzę że nie ogarniesz i dla tego jestem na Tak.Ale opłata wpływa do mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jestem jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz 0 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Nie ogarniaspinawzywaDlatego jestem na tak <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Osobiscie jestem na TAK-ogarnięta-pięknie śpiewaDzięki za ostatnią noc ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PixeL 0 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Jestem na TAK.Wiem że dasz sobie rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Na tak Co trzeba zawarte jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Powiem krótko. Hajs sie nie zgadza. NIE Hahaha , na tak prawdopodobnie byłaś administratorem i poradzisz sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Na tak bo to fajna osoba i bd ogarniać ^^.a z zapłatą to wiesz do kogo się zwrócić ^^ hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dod0 0 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Na takFajnie sie z nią gadaMefisto/Blip chcielibyście botki , wpłata idzie do Pafffcia :DPS: Ja to amN , zapomniałem passów do konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 tak czy siak bedziesz go miala Ale dla formalności tak :-reklamy-wiek-Spoko Laska -Ładna dupa-Amxx ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jestem na tak, ale już chłopaki się podlizują. -.- Moje powody to składka, amx, wiek, reklamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OutlaV 0 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Na Takkkk.-Fajna Dupa -Wiek-AmxA Co Do Składek Do Do Pawla -_-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 powiem krótko jestem na tak ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi