Skocz do zawartości

[RESET] Anulowany UPDATE [ LIPIEC ]

Lato ~wOw~ [t]

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

UPDATE, który miał się odbyc w połowie czerwca ( http://forum.cs-classic.pl/topic/35395-update-v100-nadchodzi-ju%C5%BC-wkr%C3%B3tce/) zostaje anulowany. Są dwa powody. Ani ja, ani -_- nie ma teraz czasu ( szkoła, studia - egzaminy ). Drugim powodem jest planowany reset - co się z tym wiąże ciut edytowana modyfikacja - nowa modyfikacja serwera, zajdą bardzo znaczące zmiany dla serwera. Myślę, że do połowy lipca się wyrobimy. To co miało wejśc w czerwcowym UPDATE wejdzie wraz z resetem ( NOWA MODYFIKACJA )

Wiele osób zapyta, czego robimy reset. Odpowiedź jest prosta, graczy odstraszyło nie dopasowanie różnych typu umiejętności i statystyk, co jest moją winą, gdyż powinienem wszystko przed wypuszczeniem przerobionego serwera w 50% sprawdzic. Niestety jestem tylko człowiekiem, nie pomyślałem, że będą takie problemy. Przez większą ilośc statystyk za LVL gracze stali mieli po prostu MAX INTE, gdy grali klasami, na które ich moce działała inteligencja. Również miałem bardzo mało czasu od kwietnia, w sumie co było widac po mojej aktywności. Myślę, że po resecie serwer odżyje, jakąś reklamę pewnie załatwimy więc gracze świeżo po resecie grac będą. W sumie będą to wakacje, więc zobaczymy jak się to wszystko potoczy z tą grywalnością na naszym Diablo. Świeżo po resecie serwer zapewne będzie przez jakiś czas FULL, chciałbym aby to się utrzymało przez dłuższy okres czasu, mam nadzieje, że mi w tym pomożecie. Ja osobiście mogę Was zapewnic, od lipca będę bardzo aktywny, czyli serwer będzie miał aktywnego opiekuna. Będę serwer "pięlęgnowac"

Wkrótce pojawi się temat dotyczący składania propozycji, błedów, co ma się znaleźc na resecie itd.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Fakel
  • Like 3

• 2 miesiące temu...
  • Właściciel

<strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Zamykam. Stary temat <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

• -_- odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności