pawel1971tychy 313 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Siemanko propozycja jest prosta czasem wchodzimy o roznych porach typu 6 rano , 24 wieczorem i jest graczy 2 lub zero wkoncu biegamy az ktos wejdzie ale to tez gra jest 2vs 2 a mapa jest duza proponuje zeby admini grajacy o tych porach mieli mozliwosc zmienienia mapy z odd2 na mini dd2 bo taka jest mniej biegania cudowania only dd2 niech zostanie od 8 rano do ostatnich graczy czyli 4vs 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 czyli tak de_dust2 - do 24:00 grany, i de_dust2 mini czy coś takiego po 24 i do której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) admin decyduje do ktorej gramy mini mape jezeli wchodzi gracz ktory jest graczem 5-tym czyli 5vs5 automatycznie zmieniamy mape na duza mape dd2 (chodzi o godziny reanne, i tez wieczorne kiedy graczy niema Edytowane 12 Czerwca 2015 przez pawel1971tychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biały Murzyn 22 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Ciekawy pomysł jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 ta dobry pomysł jak najbardziej jestem zatym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Również jestem za tym, ale gdy na serwerze jest 7 osób lub mniej 4v4 już na dd2 otwiera się drugi bs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Szczerze? Jestem na nie. Dodajcie BS limiter na mapę de_dust2 i wsio. Macie tą zaletę, że Wasz serwer opiera się wyłącznie na jednej stałej mapie, dlatego wszelkie.. zmiany według mnie mogą działać na Waszą niekorzyść. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jestem za lecz jak jakiś admin zmieni mapę na mini a gra np. 12 graczy to co ? Pomysł S}{aDoWa jest lepszy, tak mi się wydaję krótko i na temat do 4 ct tylko a. Dziękuję i już na b nie podłoży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Też jestem za, ale to by musiało samo zmieniać mape. Bo raczej (RACZEJ ! nie mowie że nie) admin nie będzie specjalnie wchodził zmieniał mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Jak już to od 24 do 8 rano (dlaczego 8 ? Bo zaczynają się wakacje) ale na razie proponuję od 24 do 10. Ale i tak zostaje przy BS LIMITER tak jak Shad pisał Do 26 czerwca od 24 do 9/10 a od 26 czerwca od 2 w nocy do 8 ! Ogarniacie ?! Edytowane 13 Czerwca 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Nawet poźniej niż 24, może 1, a nawet 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Bardziej od 2/3 w nocy, bo o tych godzinach co piszecie jeszcze gra ponad 15 osób ;]I może do 8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 JA jestem na nie, S}{adow dobrze powiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ale to jest też dust, prawda? Tylko mini. Albo wprowadzenie gry only A . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazemPonadKilo. 76 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 W sumie Paweł dał dobry pomysł ale nie o 24 to jeszcze gra spokojnie 10vs10 8vs8. Można zrobić tak że jak będzie 4vs4 już późno tak koło 2-3 w nocy w pisać na say'u "mala mapa" czy coś i zmienia się automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Only dd2 to only dd2Paweł ja znam to uczucie jak są ze 4 osoby na serwerze, ale właśnie nie chodzi o to by tym 4 osobą zmieniać mapę, ale zapewnić każdemu innemu graczowi który wchodzi czy o 7 rano czy 15 albo 4 by był jednym z 32 graczyTu trzeba config serwera zmienić albo serwer przerzucić na inny hosting tu pingi są wysokie mój ping jest dość wysoki na innych serwerach miewam od 7-13 a tu do 30.. Wydaje mi się, że tam na górze lew nie chce hostingu zmieniać bo chodzi o koszty a serwer się utrzymuje vipy schodzą więc po co?! A po to żeby gracz miał lepiej, Ja ty czy oni.Dużo serwerów dd2 daje rade nawet o 4 rano a większość to steamowi gracze którzy cieszą się niskim pingiem a na wysokie pingi to nawet ns nie narzeka bo jak demo gry to i dlaczego by nie miało lagować jak inni też lagi maja...Ja lubię patrzeć na waszą prace co do dd2, ale rs'ami i takimi propozycjami to nie zdziałają H@ za wiele to umili grę, ale nie zyska ludu..Naprawdę powinno się pomyśleć tylko o najważniejszych pluginach i o zmianie hostingu bo na ten stan serwer miewa crashe laguje no i pluginow za bardzo nie dzwiga.. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ja jestem na nie , lepiej dodac bs limiter jak pisze shadow i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Only dd2 to only dd2 Paweł ja znam to uczucie jak są ze 4 osoby na serwerze, ale właśnie nie chodzi o to by tym 4 osobą zmieniać mapę, ale zapewnić każdemu innemu graczowi który wchodzi czy o 7 rano czy 15 albo 4 by był jednym z 32 graczy Tu trzeba config serwera zmienić albo serwer przerzucić na inny hosting tu pingi są wysokie mój ping jest dość wysoki na innych serwerach miewam od 7-13 a tu do 30.. Wydaje mi się, że tam na górze lew nie chce hostingu zmieniać bo chodzi o koszty a serwer się utrzymuje vipy schodzą więc po co?! A po to żeby gracz miał lepiej, Ja ty czy oni. Dużo serwerów dd2 daje rade nawet o 4 rano a większość to steamowi gracze którzy cieszą się niskim pingiem a na wysokie pingi to nawet ns nie narzeka bo jak demo gry to i dlaczego by nie miało lagować jak inni też lagi maja... Ja lubię patrzeć na waszą prace co do dd2, ale rs'ami i takimi propozycjami to nie zdziałają H@ za wiele to umili grę, ale nie zyska ludu.. Naprawdę powinno się pomyśleć tylko o najważniejszych pluginach i o zmianie hostingu bo na ten stan serwer miewa crashe laguje no i pluginow za bardzo nie dzwiga.. Masz rację, w końcu to Only dd2, i "starajmy" się z niego nie robić 2maps, nie mówie że propozycja jest zła. Nie tylko Ty cierpisz na wysoki ping Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Netsky, masz rację z tymi pingami.. Lagi na tym hostingu że ojeju.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 To nie jest wina hostingu, prawda mają jakieś problemy ale nie aż takie aby serwery lagowały. 50/50 , zaraz wgram bs limiter i zobaczymy jak się będzie grało przy małej ilości osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: BLOCK Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi