Power 49 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Nick: RudySnajpeR. 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): 6. Składka (Tak/Nie): Raczej Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/RudySnajpeR./193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Kamil. Mieszkam w Angli miasto Birmingham. Interesuje się Motorami, Autami, Dziewczynami (szczególnie moja) Oraz CS'em. Lubie grac w piłkę nożną ( gram w drużynie ) Lubie wyzwania fizyczne chodzę na kick boxing oraz ćwiczę na siłowni. Role admina na pewno ogarnę jak będę potrzebował pomocy to zawsze jakiś admina jest np (Adek i reszta) Jestem ogarnięty oraz lubię pomagać nowym gracza. Zawsze lubię karać osoby które lamia regulamin . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie mam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Czasem od 1-2 godzin, ale czasem od 1-3 lub 4 godzin 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze 16 do 20-21 Weekendy, od godziny 11 lub 12 do godziny 20 lub 21 12. Staż w grze counter strike 1.6 więcej niż 3 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak oraz jestem admina na 45k cod Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Power Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja jestem za okresem próbnym wiek + amx +/- składka + ogar + GT + (twój nick nie był nigdy banowany na dr także dobrze jest ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Za okresem próbnym. GT trochę słabe ale nadrobisz jako admin, amx cię poduczę jak nie będziesz czegoś wiedział, jesteś ogarnięty. Więc na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVALO 16 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Rudini fajnie że chcesz zostać adminem i tu ale generalnie na drugim serwerze COD jest potrzebna większa aktywność z naszej strony, bo co do ogarnięcia dwóch serwerów to rozumiem,że chcesz spróbować swoich sił i podołać temu zadaniu? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 243 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Za okresem próbnym. GT szybko nadrobisz jako admin, z amx nie powinno być problemu, zgłaszasz na u@, ogarniasz też na mikro. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamaskowany 0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jestem na Tak chociaż troszke bardziej byś musiał być aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuno 5 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Jestem na tak, widuję Cię często na serwerze i większość wymagań spełniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi