Bleteczka 10 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Nick: Ble[T]eczK'a -*_ SkiStr3akK Powod: Hmm obecnie brak czasu. Od siebie: http://forum.cs-classic.pl/topic/35803-aktywno%C5%9B%C4%87-administrator%C3%B3w-ffa/#entry217167. Myślę, że dacie mi kiedyś jeszcze szansę . Obecnie brak czasu :/ jezeli juz gram to mixa ( jak mnie namówią ). Ps. Proszę o nie zmienianie rcona ;p bo przydaje mi sie mixywo classic. Kitol - Shadow - powodzenia, i dobra robote robicie. Oczywiscie na serwerku bede sie czasem pojawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Szkoda, ale i tak dziękuję Ci za poświęcony czas na serwerze i pomoc w pilnowaniu porządku Powodzenia na mixach /Admin zabrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi