ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Nick: »Winchester2. Imię: Michał3. Wiek: 15 4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak, z tygodniowym uprzedzeniem przed składką.7. Link do swojego GT**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2226838. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chcę zostać adminem z kilku powodów. Jednym z nich jest brak jakich kolwiek adminów na serwerze, a prawie codziennie zdarza się jakaś sytuacja za którą dana osoba powinna wylecieć z serwera. Drugim powodem jest duża aktywność z mojej strony, gram dużo w wolnym czasie na waszym serwerze, oraz niedługo zbliżają się wakację, a w pierwszy miesiąć jestem w domu praktycznie cały czas.9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-5 godzin dziennie10. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Codziennie (miałem trochę przerwy z tym serwerem, ale wrociłem)111. Staż w grze counter strike Global Offensive:1,5 roku.12. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Tak *Tak wiem, że mam jeden post lecz po co mam pisać zbędne? Od teraz będę korzystał z forum i w końcu wpadnie ich trochę. Pozdrawiam, @ωιncнєѕтєr Edytowane 21 Czerwca 2015 przez ωιncнєѕтєr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Plusem jest, że masz dużo godzin na serwerze, ale nie masz odpowiedniego wieku, rozumiem rok różnicy to jeszcze ok, ale tutaj masz Admin +17, drugą sprawą jest konto dla podania. Ogólnie jestem na NIE. No chyba, że brakuje bardzo adminów to okres próbny. @EDIT: Brak znajomości stawianych mu wymagań, brak umiejętności przyjęcia opinii innych. Edytowane 21 Czerwca 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Okres próbny +gt dobre - Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Na tak. Znam go osobiście z 2 lata jak nie więcej i zna się na rzeczy. Co z tego, że ma 15 lat? Gra lepiej niż cały serwer, jak znam życie... 1000h godzin ponad w cs:go i staż na serwie. Czego chcieć więcej... Jestem za tym żeby jak najbardziej dać mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi