quantum05 0 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Witam. Zastanawiam się nad zakupem CS'a GO. Niewiem czy moja specyfikacja komputera jest odpowiednia do tej gry. -AMD Athlon 64 x2 2.6 Ghz -2 GB RAM -Nvidia Geforce 7600GS (możliwe, że będzie Nvidia Geforce 8800GT) -Windows 7 P.S.Na jakich ustawieniach i przy ilu mnie więcej fps-ach będze się grało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 nie ma mega tragedii, przy ponad 60 fps powinno spokojnie chodzić ( oczywiście przy niskich ustawieniach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 60 fpsów będzie, ale nie w stresowych sytuacjach (smoke, dużo typa itd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Jakiś czas temu grałem w cs go na identycznym kompie . Powiem tak na minimalnych ustawieniach tak jak Szeregowiec napisał 60-70 fps, ale często spadało do poniżej 30 ;/. No i pamiętaj ^^. Nie zwijaj cs-a do pulpitu . Edytowane 22 Czerwca 2015 przez ziomm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Miałam podobny komputer, ale z gorszym procesorem. Wyciągałam 50-60 fps, ale duze spadki były i czeste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dorzuć trochę ramu, grafice zbytnio to nie pomoże, ale zdecydowanie szbciej będzie ładować gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Dorzuć trochę ramu, grafice zbytnio to nie pomoże, ale zdecydowanie szbciej będzie ładować gra. Ty informatyk Nic tutaj ram nie pomoże przy takim Procku. Procek oblicza rozkazy a 2GB ramu wystarczy na spokojnie. Do wymiany na 1 miejscu procek, następnie karta graficzna. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez SzeregowiecPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Ram przechowuje informacje potrzebne programom do szybszego uruchamiania. Może to nie zmienia zbytnio pracy gry ale zdecydowanie wpływa na lżejszą pracę systemu przy grze w tle i korzystaniu z innego programu obok. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Kasiaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quantum05 0 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Czyli mam rozumieć, że opłaca mi się zakup CS'a? Procek był właśnie wymieniany (w każdym razie mogę go podkręcić). Z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Powiem tak, sam mam amd athlon 2x 64 +5000 (procek 2,8Ghz x2) i 2GB ram oraz słabą kartę graficzną Asus nVidia 210 GT (nie polecam) i mam 60 fps, na minimalnych "detalach" przy rozdzielczości 1024x768 (optymalna dla mojej grafy) i jestem na win xp HE. Gra chodzi dość płynnie na serwerach społeczności nie mam większych problemów z lagami, drastycznymi spadkami fps'ów, gra bez wątpienia powinna ci pójść na twoim sprzęcie, ale wiadomo jak to bywa "komputer komputerowi nie równy", w razie problemów jest pełno sposobów na powiększenie fps'ów w grze lub samej wydajności systemu, by wspomóc płynność gry. Osobiście uważam, że nie będziesz miał problemów z grą, a jeśli jakieś by ci się pojawiły, to stwórz kolejny temat tutaj i sam ci pomogę, w rozwiązaniu problemu. Liczę, że pomogłem, pozdrawiam. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez Evviva L'arte! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quantum05 0 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Powiem tak, sam mam amd athlon 2x 64 +5000 (procek 2,8Ghz x2) i 2GB ram oraz słabą kartę graficzną Asus nVidia 210 GT (nie polecam) i mam 60 fps, na minimalnych "detalach" przy rozdzielczości 1024x768 (optymalna dla mojej grafy) i jestem na win xp HE. Gra chodzi dość płynnie na serwerach społeczności nie mam większych problemów z lagami, drastycznymi spadkami fps'ów, gra bez wątpienia powinna ci pójść na twoim sprzęcie, ale wiadomo jak to bywa "komputer komputerowi nie równy", w razie problemów jest pełno sposobów na powiększenie fps'ów w grze lub samej wydajności systemu, by wspomóc płynność gry. Osobiście uważam, że nie będziesz miał problemów z grą, a jeśli jakieś by ci się pojawiły, to stwórz kolejny temat tutaj i sam ci pomogę, w rozwiązaniu problemu. Liczę, że pomogłem, pozdrawiam. Dzięki za pomoc Bardzo mi pomogłeś. Więc niedługo kupie CS'a GO ;D . Mam nadzieję, że będę mógł z spokojem grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi