naq 3 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) 1. Nick:naq 2. Imię:Maciek 3. Wiek:17 lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/naq/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Na początku opisze trochę siebie. Mam na imię Maciek, mam 17 lat i chodzę do Technikum. Jestem osobą ambitną, spokojną oraz opanowaną. Lubię słuchać problemy innych ludzi, jeżeli jest możliwość, to nawet im pomogę. Od niedawna zacząłem grać w kosza (nagminnie). Jeżeli mam czas to spędzam go grając na komputerze. Uwielbiam filmy komediowe , oraz komediowo-dramatowe. Teraz opowiem o moim doświadczeniu. Byłem adminem nie jeden raz. Mam doświadczenie w tej roli, choć nie jestem też ideałem. Jako admin umiem opanować negatywną sytuację na serwerze, oraz umiem wprowadzić dużo humoru Zazwyczaj siedzę cicho jeżeli wchodzę na serwer. W sumie to tyle. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:tak posiadam, ale wole podać na PW Machwesowi. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:3/4 swojego czasu 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): od godziny 8-9 do 23-24 (noc) 12. Staż w grze counter strike 1.6: 2-3 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Edytowane 25 Czerwca 2015 przez naq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetka 12 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jestem na Tak bo mnie przekupił. A tak serio to ogarnie był adminem więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Brak Wymagań Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Na nie -słaba aktywność na serwie jak i forum -brak wymaganych 20 postów to nie jest tak,ze po miesiącu grasz jeden dzień i składasz podanie pograj jeszcze góra tydzień Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Zygi zabijaka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jestem za okresem próbnym +składka +mikro +wiek +/-gt ujdzie -tylko czas na forum i posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Na NIE. Jestem zmuszony dać ci nie, mimo tego że cię znam. Niestety GT słabe teraz miałeś coś koło miesiąca przerwy. Dzisiaj co pograłeś 43 minuty. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimeOutServer™ 2 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Nie. -wymagania -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VVALO 16 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Jak nadrobisz GT i czas na forum to na okres próbny oczywiście...Ale póki co nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Jestem na razie na nie. Powód? -Słaba aktywnośc Aktywność (w ciągu 30 dni 53 minuty) -Brak wymaganych minimum 20 postów -W Gt nie wywiązujesz się z tych 3/4 godzin -Czas na forum +/-AMX (ogarniesz) Rada: Dobij te 20 postów. Graj tą 1-2 godziny dziennie aby opiekun widział że ci zależy Wbij z 1 Dzien aktywności na Forum Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Posiadasz Warn'a, do tego GT = 0,0,0,0,0,0,0,0.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi