rafciu 57 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Witajcie. Zacznę od tego, że mam pomysł na stworzenie poddziału: Psychologia. Interesuję się Psychologią od dłuższego czasu i mam zamiar zostać psychologiem. Chcę opisywać tutaj przeżycia i przygody osób, które mają problemy, spotkały się z różnymi komplikacjami itp. Opisywane przeżycia byłyby zaczerpnięte z: a) internetu, b) wywiadów i opisów osób, które wyraziły by chęć podzielenia się z nami własnymi historiami, c) własnych przeżyć, d) różnych źródeł. Opisywane historie miałyby nagłówek. Pod nim pisałoby coś w stylu: zaczerpnięte z internetu lub podzielił się z nami gracz (nick) czy anonimowy autor. Proszę o opinie. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naq 3 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Moim zdaniem dość spoko pomysł, warto poprzeć owy pomysł. Oczywiście jestem w 100% zaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Pomysł dobry, ale będzie jak zawsze. Brak zainteresowanych i brak realizacji projektu - proponujesz, ale nie zrobiłeś nic by ludzie się do tego przekonali. Nie było jeszcze takich tematów itd, zatem zakładam że będą pierwsze.. 3? i Cisza. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciu 57 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 @S}{aDoW z takim nastawieniem na pewno się uda. Czasami warto dać szanse i wystawić na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 (edytowane) Również uważam że to dobry pomysł lecz myślę że aktywność w tym dziale będzie mała. Choć można spróbować tak naprawdę. Jeżeli naprawdę będziesz mocno się tym zajmować to jestem na tak. Edytowane 25 Czerwca 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciu 57 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Teraz będą wakacje będę miał bardzo dużo czasu więc starałbym się wstawiać coś jak najczęściej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dobry pomysł Jeżeli naprawdę dobrze byś się tym zajmował to git. Jestem za. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Fajny pomysł, sama się trochę tym interesuję, a jeśli masz czas by się tym zajmować to jestem za. Warto wypróbować nowe rzeczy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splade 34 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jestem za. Ciekawie brzmi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciu 57 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Już przygotowałem kilka artykułów i będę jeszcze robił teraz tylko czekać aż ta "ustawa" będzie uchwalona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisekS 15 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Również za. Ciekawie może być 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 http://forum.cs-classic.pl/forum/465-psychologia/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi