Envy 3 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 1.Twój Nick: Drake 2.Nick admina/gracza który zawinił: Mlody_Desperados 3.Admin/Gracz : admin 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: 11:40 28.06 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www100.zippyshare.com/v/N9A4mL0S/file.html 7.Opis sytuacji: pisze do Esme ze mam smycz i ze mozna na spacer, dostaje kicka, wchodze i pytam "za co kick" po czym dostaje bana na pare h to juz nie pierwsza ta ka sytuacja Na skreenie jest napisane wchodze pytam "za co kick" po chwili ban ;_: troszke przesadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Prosto z konsoli Cs *DEAD* Drake : chcesz wyjsc na spacer? *DEAD* Esme : Drake zaraz podzielisz los ziomeczka *DEAD* Drake : a co ja zrobilem? *DEAD* Drake : obrazilem CIE ? *DEAD* Esme : tak *DEAD* Drake : ahaha *DEAD* Drake : powodzenia *DEAD* Drake : 1 skreen mam to obraza nie jest *DEAD* Drake : wiec jak chcesz banuj *DEAD* Esme : jest *DEAD* Drake : ja mam smycz dla Ciebie i moge Cie wyprowadzic *DEAD* Drake : to zadna obraza Usunolem inne rzeczy z konsoli dodałem tylko konwersacje Twoja i Esme Dla mnie ban słuszny Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Power 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Masz jedną rację: To nie jest pierwsza taka sytuacja, poprzednimi razami odpuszczałam ci, gdyż miałam nadzieję, że przestaniesz. Widocznie nie ma co dawać wam szans, skoro tak się odwdzięczacie. No i ss z konsoli, na którym jest większość konwersacji którą przedstawił Power. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Po pierwsze zastanów się czy dobrze napisałeś skargę.Po drugi Młody_Desperdaos to nie admin i co ma wspólnego z nim twoja konwersacja z Esme? według mnie skarga do odrzucenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 To na kogo ta skarga w końcu jest? Piszesz że na Mlody_Desperados_, a tu wynika że jest skarga na Esme. Tak jak napisał Zygi skarga powinna być odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Chciałbym zaprzeczyć twoją skargę na mnie, ponieważ ja po 1 nie jestem adminem. A po 2 to nic nie jest związane ze mną. Czy ja się nie myle? Drake. Zastanów się pierw na kogo piszesz skargi. Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Mlody_Desperados_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Skarga napisana niepoprawnie. Swoją drogą ban i tak był słuszny. 1.Twój Nick: Drake 2.Nick admina/gracza który zawinił: Mlody_Desperados 3.Admin/Gracz : admin 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: 11:40 28.06 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www100.zippyshare.com/v/N9A4mL0S/file.html 7.Opis sytuacji: pisze do Esme ze mam smycz i ze mozna na spacer, dostaje kicka, wchodze i pytam "za co kick" po czym dostaje bana na pare h to juz nie pierwsza ta ka sytuacja Na skreenie jest napisane wchodze pytam "za co kick" po chwili ban ;_: troszke przesadzone. Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Machwes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi