polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Cześć! Jak pewnie co po niektórzy zauważyli nastąpiła pewna roszada na stanowisku opiekuna serwera FFA. Kitol wraz z Shadowem niestety zrezygnowali ze względu na brak czasu i chęci do prowadzenia serwera. Z góry chciałbym im podziękować za prowadzenie ów serwera przez ten czas i wprowadzeniu wielu pozytywnych zmian, które możemy zauważyć na serwerze. Parę dni temu zaproponowano mi objęcie funkcji opiekuna, oczywiście nie miałem nic przeciwko objęciu tego stanowiska Wiem, że przejmując tę funkcję ciężko będzie mi dorównać moim poprzednikom mówię tu o Damianie i Shadowie, którzy wg mnie poświęcili masę swojego czasu i nerwów, aby serwer funkcjonował jak to możemy codziennie obserwować. Ja niestety nie będę wam obiecywał cudów na kiju i twierdził, że jestem najlepszy, ale postaram się zrobić wszystko co będzie w mojej mocy, aby utrzymać poziom serwera i "pchnąć" go w dalszy rozwój. Zapewne wielu z was może mnie nie kojarzyć lub też widują mnie czasami na serwerze pełniącego funkcję admina i zadają sobie pytanie "Jak taka osoba może wgl sprawować funkcję admina, a co dopiero opiekuna jak prawie jest nieobecny?" No tak nie będę ukrywał, że nie mam już takiej aktywności jak kiedyś, bo studia, praca itp. Obecnie jestem na etapie końca sesji i wracam do domu gdzie będę mógł poświęcić więcej czasu na własne przyjemności. Chciałbym również,aby osoby które mnie nie znają poznały troszkę lepiej. Nazywam się Mateusz i pochodzę ze Świdnicy - miasto blisko Wrocławia. Mam 21 lat i studiuję na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu. Z serwerem swoją przygodę zacząłem bodajże w marcu 2013 roku i sprawowałem funkcję admina najdłużej, bo przez okres ponad roku. Kolejno musiałem zrezygnować na brak internetu w akademiku,w którym mieszkam lecz sytuacja została opanowana i wróciłem do "adminowania". Ze względu na okres zaliczeń i sesji mogłem być ostatnio mało zauważalny na serwerze.Tak jak wczesniej wspominałem jestem na etapie końca egzaminów i po 6 lipca wracam do swojego domu. To chyba na tyle co chciałbym o sobie napisać, może w kontakcie z innymi osobami poznacie mnie trochę lepiej Czego oczekuję od adminów, graczy? Chciałbym zrozumienia z waszej strony, nie zawsze będę mógł zrobić wszystko perfect, ponieważ muszę się trochę poduczyć w zarządzaniu serwerem. Nie ominie mnie również krytyka od wielu osób, pewnie niektórzy będą wieszać na mnie psy lub będą też osoby, które uważają że to im się należy funkcja opiekuna i mogą podstawiać mi nogę. Życzę szczęścia takim osobom, ponieważ mnie tak łatwo się nie da pozbyć Chcę czystej współpracy między mną, a resztą adminów, graczy. Czego nie lubię? Nie lubię ludzi zawisłych,fałszywych, bezczelnych. Takie osoby nie będą mogły liczyć na uprzejmości z mojej strony, a bardziej na podobne traktowanie, więc radzę nie zadzierać ze mną No i to jest chyba na tyle co chciałbym wam na początku napisać. Tak jak pisałem wcześniej serwerem się zajmę dopiero po 6 lipca, w chwili obecnej poprosiłem Shadowa o pomoc z utrzymaniem serwera w razie jakichkolwiek problemów. Pozdrawiam polaczekkkkkkkkk (9xk:P) 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 I tak tego nie przeczytałem xD Gratulacje Polaczek xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Ja przeczytałem do końca Gratulacje i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Gratulacje & Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 GZ, zasługujesz xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TimeOutServer™ 2 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Chyba najdłużej ze wszystkich obecnych graczy na serwerze, komu innemu się należała ta funkcja. Gratuluje i powodzenia w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Graty i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENOM <>.<> 16 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Gratulacje . Z doswiadczenia wiem ze to nie jest "trudna" praca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Lovelasek opiekunem?;d nie moze byc^^ ale serio to nie wyobrazam sobie nikogo innego na to miejsce;d Gratulacje:* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Serwer trafil w dobre rece Chyba najdluzej grajaca osoba na tym serwerze Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaS'owy 118 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Uuuu gratulację z awansu i przede wszystkim powodzenia gejuchu ! Twoje zdrowie kumplu ! :pije: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splade 34 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Good luck ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FD-GD 0 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) polaczek gratulacje myślę że jak najbardziej nadajesz się na opiekuna i myślę że bd się dobrze sprawował (y) Edytowane 1 Lipca 2015 przez FD-GD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 gratuluje, mogles mniej napisac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 które uważają że to im się należy funkcja opiekuna i mogą podstawiać mi nogę. Funkcja opiekuna należała Ci się już wtedy, gdy Damian wyjeżdżał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Gratulacje Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Podziekowania dla starych opiekunow, bo dobra robote robili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarayu 42 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Pogratuluję jak zagramy jeszcze razem mixy ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Polaczek w końcu stanowisko godne (bota) Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Gratulacje specjalnie przeczytałem do końca ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Gratki polaczekkkkkkkkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e'K 30 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jak najbardziej gratki, zajebista osoba odpowiednia na to stanowisko ! Fajnie propsuje! Byli opiekunowie też dobra robotę odwalili także również gratki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 e'k i Twój zapłon <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi