Esme 2 242 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Nick:EsmeLink do SS:nie zostały zrobione, więc pewnie chodzi o demko Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Esme ==== Zbanowane IP : **.***.***.** ==== Admin : MowilaZeMa18. ==== Powod Bana : Czitowanie ==== Wygasa : Nigdy ( od 07/02/2015 - 16 : 58 : 38 ) Serwer:Only DD2Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=205734 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 24h na demo od admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Proszę o ub gracza , chciałem zbanowac czitera w rozłączono graczy bo mi uciekł kliknąłem jego nick a zbanowało kogoś innego . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi