Lebron 112 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Witam na samym początku chciałbym odświeżyć trochę ten dział i przedstawić wam temat, który na wielu forach jest popularny, a więc ,, Pochwalcie się Swoimi Statami na Serwerze Zombie Mod 4.3 Cs-Classic.pl ''. Proszę o dodawanie screenów jak i pisanie swoich stat na zombie modzie ( o ile są prawdziwe ). Proszę jeszcze się stosować do tego wzoru: Nick: Mapa: Screen: Ja osobiście mam tylko jeden screen bo dopiero dzisiaj wpadłem na ten pomysł i tylko mam jedno zdjęcie. Nick: LeBrOn Mapa: zm_restart_v3 Screen: http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/thumb_pre_1435861009__zm_restart_v30000.bmp Przepraszam że nie możecie zobaczyć ale mam dziwny komputer i nie mogę nic zrobić Proszę ściągnąć i otworzyć za pomocą swojego programu do otwierania Edytowane 2 Lipca 2015 przez Lebron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 (edytowane) Od tego jest specjalny temat o nazwie galeria chwały ("Hyde park"--->"Pogaduchy"--->"Galeria chwały"). Tutaj będą nabijać posty a w hyde parku to jest niemożliwe. @edit1. A tak poza tym to słabe staty ja bym miał 0 (lub 1) zginięć i więcej fragów. Edytowane 2 Lipca 2015 przez Fresh. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Fresh ale to jest serwerowy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Lebron jeden serwer będzie miał tylko kilku bywalców w tym temacie bo gwiazd za dużo nie ma, raz na msc ktos cos wstawi Lepiej jak był jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 (edytowane) Lebron to co że serwerowy. Tutaj będziesz wrzucał screeny i przy tym będziesz nabijał posty. Od tego masz temat Galeria chwały w hyde parku. Tam postów nie da się nabić więc tam możesz wrzucać ile tylko chcesz tych screenów. @edit1. Jak to jest serwerowy dział to tu się dyskutuje na temat jakichś pluginów, map, itp. A nie wstawia screeny ze swoimi statami. Można zamknąć. Edytowane 3 Lipca 2015 przez Fresh. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi