BOT SKUNIK 58 Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 1. Nick: SKUNIK2. Imię: Adam (miło mi)3. Wiek: 20 lat4. Znajomość Smx(średnie, dobre, bardzo dobre): Bardzo dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/2951428. Steam_ID: STEAM_1:0:115279473 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Także Witam bardzo serdecznie bardzo długo myślałem nad tą kwestią, aczkolwiek złożenie podania na admina czy też nie. Tak jak napisałem wyżej nazywam się Adam mam 20 lat pochodzę z woj. Lubelskiego z miejscowości Kraśnik. Interesuję się sportem,grami komputerowymi a przede wszystkim Cs'em. Myślę,że na serwerze większość osób mnie zna a jeśli nie to bynajmniej kojarzy. 'Staram się' przestrzegać zasad choć jak każdy się domyśla nikt nie jest idealny Co więcej mogę powiedzieć moja aktywność na forum nie jest zaskakująca ale to wszystko zakładam z góry jest do nadrobienia. Staram się pomóc nowym graczom chociaż każdy wie jak jest nikt nie jest 'idealny' jak to się mówi. Postarałbym się wprowadzić ład i porządek na serwerze a często się zdarza tak,że niestety tak nie jest. Kończę tą krótką przemowę myślę,że napisałem wystarczająco Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie około 3/4h.11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: różnie w tym paragrafie ciężko jest mi się określić ale naprawdę jestem widoczny.12. Staż w grze counter strike Global Offensive: Ponad 3000h.13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak.** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Wybaczcie za tę kolorowe napisy alę coś mi nie wyszło w trakcie Pozdrawiam bardzo serdecznie jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> wypowiedź we własnym podaniu <br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi