Senrox 869 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) edytowałem czarny styl pod kolor 3 tabelki oto efekty http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1436961378__screen2.png http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1436966881__screen.png Kolor postów czyli ten ostro czarny zostanie zmieniony jeszcze ale to przy akcpetacji stylu bo sam nie moge tego zrobić, będzie jaśniejszy Edytowane 15 Lipca 2015 przez A3M 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Czarny jak dla mnie brzydko wygląda no i jakoś mi nie podchodzi Zrobiłbyś tebelki pod biały? @Biały ładnie wygląda z tymi tabelkami @Mówiłem naxiu że biały the best Edytowane 17 Lipca 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Czekam na opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 ten mi się bardziej podoba http://forum.cs-clas...78__screen2.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 edytowałem czarny styl pod kolor 3 tabelki oto efekty http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1436961378__screen2.png http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1436966881__screen.png Kolor postów czyli ten ostro czarny zostanie zmieniony jeszcze ale to przy akcpetacji stylu bo sam nie moge tego zrobić, będzie jaśniejszy Na białym tle ładnie edycja z pierwsze się prezentuje. Czarny proponowałbym spróbować coś z tym zmieszać, bo wydaje mi się, że mogłoby pasować: http://forum.cs-clas...87__screen2.png To tylko moje zdanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Biały mi się podoba czarny odpada 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virre 1 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Biały jest nawet spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masek 128 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 http://forum.cs-classic.pl/uploads/imgs/pre_1436966881__screen.png Jeśli chodzi o te paski z nagłówkami, to ten efekt niebieskiej farby wygląda bardzo dobrze. Zaś skróty (amxbans, GT, HLTV) wyglądają jak byśmy przenieśli się w przeszłość do windows'a 95, według mnie nie pasują one ani do białego ani czarnego stylu forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDA UNIKAT! 3 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Power dobrze mówi, fajnie by było żeby było czarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternatywa 13 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Moim zdaniem czarne lepiej się prezentuje niż białe.. Ale to tylko moje zdanie Dobra robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Mi osobiście bardziej podoba się robienie całej czarnej strony jednak wtedy wszystko zaczyna się moim zdaniem na siebie zlewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Kolorystyka biel/czerń zawsze jest neutralna i na każdym monitorze wygląda dobrze. Nie robiłbym inwersji bo opcja z czarnym tłem nie dość, że jest mocno przytłaczająca to jeszcze na dodatek wszystko się zlewa. Przychyliłbym się jednak ku banerom, które są tragiczne. Nie dość, że nie komponują się kompletnie ze stylem to jeszcze dodatkowo przy większym monitorze (strona działa responsywnie) jest dużo wolnego miejsca co daje efekt, że obrazki są tam przez przypadek. Według mnie lepszym rozwiązaniem byłoby porzucenie całkowicie banerów a pokombinowanie z ikonami nowych tematów itp. Edytowane 20 Lipca 2015 przez LAGFRAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Czekam na dalsze komentarze odnośnie stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Ikony nowych tematów? Chodzi Ci o to? Jeśli tak to po co to zmieniać? Według mnie nie ma sensu. Jest dobrze Lecz zmieniłbym i w tej ikonie może jakiś napis typu CSC ? Na dole forum można by dodać legendę tych ikonów. Czyli otwarty temat , zamknięty , i przeczytany [iKONA DZIAŁU TS3] Następna rzecz. Zmiana ikony skrótów Co do skrótów to nawet można sam napis dać. Jeśli użytkownik najedzie myszką na skrót napis się będzie podświetlać na dany kolor Usunąć całego FB i dodać zakładkę z prawej strony forum FB. Po najechaniu będzie się wysuwać FB . Również można dodać od razu pod FB ikona sklepu po najechaniu wyskoczy link sklepu który przeniesie nas do sklepu. Albo miniatura sklepu a po jej kliknięciu przeniesie nas do sklepu Cs-Classic ps. zmieniłbym logo @Mówiąc o usunięciu FB, masz na myśli okienko na stałe przyklejone do strony, które rozsuwa się po najechaniu ? Dokładnie o to mi chodzi @Zrobiłbyś sam fajny napis? Edytowane 20 Lipca 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 (edytowane) Co do "nowych tematów" miałem na myśli wszystkie przyciski, ikonki powiązane ze stylem. Dodatkowo według mnie jest za dużo obrazków, banerów które niepotrzebnie zaśmiecają styl i wydłużają czas ładowania (wiem dzisiejsza szybkość internetu to nie problem), ale według mnie szpeci to forum. Obrazki w bloku "SKRÓTY" również uważam, że powinny się zmienić lub zastąpić je samym tekstem. Mówiąc o usunięciu FB, masz na myśli okienko na stałe przyklejone do strony, które rozsuwa się po najechaniu ? Co do napisu w górnej części strony, który imituje logo to również spróbowałbym zrobić coś innego - może ciekawszy efekt tekstu np. w 3D ? Logo / Podgląd logo na forum UPDATE: Czy u was również występuje błąd w ścieżce powrotu w podforach serwerowych (tam gdzie jest wpisany opiekun). Edytowane 21 Lipca 2015 przez LAGFRAG 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Mam pytanie? Czy będzie tylko 1 jakiś tam styl? Np ten czarny jak zrobicie i będę zmuszony czytać 'białe literki' po których mam oczopląsy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Mam pytanie? Czy będzie tylko 1 jakiś tam styl? Np ten czarny jak zrobicie i będę zmuszony czytać 'białe literki' po których mam oczopląsy? Rozmawiałem z Karolem i poprosilem go aby zostawił ten biały. Ponieważ nie każdemu może się podobać ten nowy i może by chciał powrócić do tego podstawowego Edytowane 25 Lipca 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cianek 85 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Bardzo fajne jestem za . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakaSytuacja 1 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Jestem za zmianą loga , stylu trochę coś nowego by się przydało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ja również jestem za zmianą logo, ale zamiast "Najlepsza sieć serwerów" to powinien być napis "Klasyczna sieć serwerów" - moim zdaniem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Logo na czarnym stylu już zostało wgrane. Słyszałem że styl już jest dokańczany. Więc czekajcie na dalsze info 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Już został dodany i udostępniony pod dawną nazwą "Black Classic" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Ten styl to żart ? Biały jest 100 razy lepszy. Typografia na poziomie 0, wali po oczach strasznie. Mam nadzieję, że zostawicie biały styl. Edytowane 30 Lipca 2015 przez LAGFRAG 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Pozdrawiam pana wyżej, ten styl nie jest kodowany prze zemnie tylko to jest styl kupny edytowane tylko kolory, i styl biały to jest to samo. Widać że pojecie na ten temat masz ogromne to mogę tyle dodać, styl biały będzie poprawiany kolorystycznie tak jak czarny więc. Te aktualizacje są dodane raz ręcznie a raz przez plugin wiec dlatego tak jest, jedno zostanie usunięte. Jak ci się nie podoba, to zrób laya i go zakoduj, zobaczymy jak ci wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Znowu Cię krytykuje i nie znosisz tego zbyt dobrze. Skoro styl jest kupny i edytowany, to zrobione jest to co najmniej słabo. Wygląda to jakbyś przeleciał pliki css i pozmieniał kilka linijek odpowiedzialnych za kolory i to z mizernym skutkiem. Zresztą nie jest to tylko moja opinia, że styl jest słaby. Pomyśl, że robienie czegoś na siłę nie zawsze przynosi zamierzony efekt. Nie potrafię naprawiać samochodów więc tego nie robię... Kiedyś bawiłem się w style forum, ale to za czasów phpbb3 i raczej nie miałem jakiegoś większego problemu z edycją czy dostosowaniem i typografią. Dodatkowo tworzyłem kiedyś layouty, które później dostosowywałem do wordpressa czy webspella (głównie tematyka gamingowa i klanowa), więc o jakiekolwiek dużej kasie nie było mowy. Nie zajmuję się tym od dawna i nie mam zamiaru do tego wracać, bo pseudo grafików/koderów jest na pęczki, tylko pojawia się problem w momencie kiedy podbierają pracę profesjonalistom i windują stawki w dół, tylko jak przychodzi większa przeróbka to rozkładają ręce bo nie mają o tym pojęcia. Przykład z życia: Za projekt logo teoretycznie nie powinno się wziąć mniej niż 2000 zł, bo jeśli przeliczysz koszty licencji programów, utrzymania pracownika (chyba, że jesteś FL), przygotowanie wizualizacji, materiałów, proofów to wychodzą takie pieniądze i realny zarobek to max!! do 700 zł od logo. Natomiast Pan "grafik" wycenia projekt logo za 500 zł. Nie posiada oryginalnego oprogramowania, nie potrafi wykonać składu do wydruku, nie ma kontaktów w drukarniach i zostawia klienta z gołym projektem i plikiem źródłowym (który jak później się okazuje jest wektorem bez wektora tylko np. pędzlem). Klient jest zadowolony bo zapłacił 500 zł (myśli, chcieli mnie oszukać bo wołali 2000 zł, a ja znalazłem 4o krotnie taniej), problem jest co dalej? Pan "grafik" ma to w dupie wystawił, rachunek lub nic nie wystawił i zostawia klienta z tak naprawdę niczym. Szanuję że poświęcasz swój czas i umiejętności na forum (więcej niż ja i inni), ale na litość boską jak pada deszcz to nie mów, że świeci słońce tylko przyjmij krytykę i spróbuj coś zmienić, bo będąc tak zamkniętym do niczego nie dojdziesz. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi