LAGFRAG 48 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) Omega, ciekawe połączenie liter "C" i ładny gradient na logotypie. Naxiu ciekawe rozwiązanie z przechylonym "S", które w środku ma dwie litery "C" co nawiązuje do nazwy, jednak różnica w grubości logotyp napis jest zbytnio zauważalna. Poniżej moje propozycje z kolorami niebieskimi (przewijał się ten kolor w temacie). Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez LAGFRAG 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Nie wiem czemu ale nie podchodzą mi te loga. Jak dla mnie są za proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Sorry LAGFRAG, ale wygląda to słabo i nieprofesjonalnie.. Aktualnie najlepiej wygląda naxia (4) i Omegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 (edytowane) Ok, w porządku rozumiem . Co do loga Omegi jest bardziej "ustawne",a logo naxia zbyt rozbite. W postaci kiedy napis jest na dole, a logotyp na górze będzie to kiepsko wyglądało w topie strony bo zeskalowaniu. To samo będzie się tyczyło kiedy logotyp zostanie przeniesiony na lewą stronę napisu wszystko zostanie rozrzucone . Gdyby coś to jestem za logiem kolegi Omega. UPDATE:Rozwiązanie stricte typograficzne, czytelny napis i proste logo. Edytowane 6 Sierpnia 2015 przez LAGFRAG 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Pierwsze logo na prawdę mi się podoba. Co do drugiego to te S wydaje mi się za duże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zamiast "najlepsza sieć serwerów" powinno być "klasyczna sieć serwerów" miej to na uwadze, bo to nasz taki "motyw przewodni" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Ok, w porządku rozumiem . Co do loga Omegi jest bardziej "ustawne",a logo naxia zbyt rozbite. W postaci kiedy napis jest na dole, a logotyp na górze będzie to kiepsko wyglądało w topie strony bo zeskalowaniu. To samo będzie się tyczyło kiedy logotyp zostanie przeniesiony na lewą stronę napisu wszystko zostanie rozrzucone . Gdyby coś to jestem za logiem kolegi Omega. UPDATE: Rozwiązanie stricte typograficzne, czytelny napis i proste logo. Zmień proszę to na "Klasyczna sieć serwerów" i mogę wgrać, zobaczyć jak to wygląda. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Jak dla mnie 3 praca wygrywa ładnie zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 to logo miało iść na biały ale jak chcecie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 to logo miało iść na biały ale jak chcecie Według mnie będzie pasował na biały styl forum, mnie się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 to logo miało iść na biały ale jak chcecie No nieźle też mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 To wygląda najlepiej http://scr.hu/26p4/wt7e9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek #trade 46 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 up----^Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Na razie dodałem te logo, sprawdźcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Na razie dodałem te logo, sprawdźcie. Jest w porządku ale gdybyś mógł je przesunąć w lewo odrobinę było by cudownie Logo pasuje więc można zostawić. Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAGFRAG 48 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Żeby je przesunąć trzeba pewnie edytować style, a co do loga to taki środek wszystkiego, ani dobre ani złe - może być. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Czyli to logo ma zostać czy mam je zastąpić którymś podanym przez LAGFRAG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Jak dla mnie logo jest świetne i może zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Niech zostanie te które jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Bezwarunkowo do poprawki musi iść to: Chodzi mi tutaj o status, jest niemalże nieczytelny. Trzeba to poprawić (o ile się da). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spizgany Bartus 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Również jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Bezwarunkowo do poprawki musi iść to: Chodzi mi tutaj o status, jest niemalże nieczytelny. Trzeba to poprawić (o ile się da). Sprawdź teraz, według mnie wygląda lepiej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Sprawdź teraz, według mnie wygląda lepiej Teraz jest czytelne, dobra robota . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi