MajuN 682 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Nigdzie wcześniej nie znalazłem takiego tematu na forum ani odpowiedniego do tego działu więc zakładam go tutaj. W razie czego, proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu. A więc przejdźmy do rzeczy. Witam. Zakładam ten temat, gdyż na kilku forach jest to dosyć popularne. W tym temacie pokazujemy swoje zdolności pisania nie tylko wierszy ale także utworów. Żeby nie było za łatwo proszę używać jak najmniej wulgaryzmów bądź nie używać ich wcale, bo co to za zabawa gdy jest łatwo ?. Jeśli to się przyjmie i chociaż troszeczkę rozwinie mam pomysł na przerobienie tego także na wojnę na wierszyki, gdzie z doświadczenia wiem, że jest jeszcze bardziej ciekawe ale zobaczymy co pokaże czas Wstawię dla przykładu coś co napisałem wczoraj. Nie śpię, coraz częściej to doceniamwe śnie patrzę w Twoje oczy a w nich ciągle jest nadzieja,w głębi mam głupie marzenia i Ty znasz je doskonale,miłość jest jak narkotyk, chyba już to gdzieś słyszałem.Twoje spojrzenie i dotyk, nie oddam nikomu za nic,słodkie czerwone usta, które też potrafią ranić,serce zawsze biję mocniej gdy znajduję się przy Tobie,chciałbym zostań tam na zawsze, nie pytaj czemu tak robię.Moje uczucia do Ciebie to nie tylko puste słowa,chcę Ci je przekazać, przy tym robiąc to co kocham,dobrze wiesz o tym , mam wielkość słabość do Ciebie gdy Cię nie ma przy mnie, skarbie tak bardzo tęsknie.Popełniłem wiele błędów choć nikt nie jest doskonały, mając w oczach łzy mówiłaś czas leczy rany,może lepiej by było przeżyć wszystko na nowo,dwie nieznane osoby które łączy tylko przestrzeń. i dodatkowo żeby nie przepisywać wszystkiego dorzucam screena ; ) Czekam na waszą inicjatywę i mam nadzieję, że coś takiego wypali. Edytowane 7 Lipca 2015 przez MajuN 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarayu 42 Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 (edytowane) Plus za inicjatywę, ale coś mi się zdaje, że za dużo miłosnego rapu lub chociaż samego rapu, słuchasz Ale to przejdzie o ile nie przestaniesz pisać. Może później coś wrzucę, chociaż przy hejtach Evvivy to nie wiem czy mam motywację xD @edit Dobra, jbc hejterów, gorszej opinii i tak tu nie mogę już mieć xD Wrzucę wam to, co kiedyś dałem do gazety. Pani redaktor się podobało, więc wam też ma się podobać, bo jak nie to .... (w sumie nic nie mogę zrobić, zwyzywam was xD) 1. wiersz To miało coś wspólnego Z jesienią Liście opadające za oknem Działały przygnębiająco Brakowało nam tchu Bo na zewnątrz było zimno Zbyt zimno by otwierać okna Gdyby choć chmury Byłyby od siebie oddzielone A tak cóż poradzisz Jeśli miłość jest jak kwiat Lub zielona trawa To czy dziwi fakt Że ginie bez słońca? Jednak to wszystko jest niczym Przy niepodzielnie panującej nocy Nawet uczucia jej ulegają Zapadają w sen zimowy Czy obudzą się na wiosnę? Dobra, moje lenistwo już dało o sobie znać i więcej nie chce mi się przepisywać xD Mam nadzieję, że się spodoba, merytoryczne uwagi mile widziane. Zapraszam innych do podzielenia się swoją twórczością Jeśli ten wiersz wam się spodoba/topic się rozwinie, to może wrzucę coś jeszcze. Edytowane 7 Lipca 2015 przez Sarayu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Jako, że ostatnio nie miałem czasu nic napisać a jakoś trzeba rozkręcić ten temat wrzucę coś co napisałem kiedyś. Może akurat komuś się spodoba ;P Edytowane 15 Lipca 2015 przez MajuN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Dzisiaj coś innego niż do tej pory, taka mała odskocznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi