Skocz do zawartości

DRM Player.

Beku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie. Chciałbym poruszyć dość nie spotykaną sprawę, a dokładnie "DRM player". Moje pytanie, po co to jest ? Na dodatek w tt ? Nie lepiej zrobić z tego slota, np HLTV? Żeby te pół serwera co skraca, w końcu dostało bana ? Żeby te pół serwera nie włączało pułapek w tt jako ct ? Moim to też zdaniem było by to doskonałe zmienienie slota bez użytecznego  w użyteczny ? Nie wiem rozmyślcie to, mam nadzieje, że pozytywnie  .. Pozdrawiam czule i namiętnie . 

Edytowane przez Beku
  • Like 3

Szczerze mówiąc, również nie mam pojęcia do czego to służy xD ale trzeba to ustalić z opiekunem biorąc pod uwagę stronę techniczną i wolę :) Ale na pewno hltv przyczyniło by się do poprawy jakości gry i ukarania graczy, którzy "sprytnie" podczas nieobecności adminów łamią regulamin.

Edytowane przez Esme
  • Like 1

Mnie tu nie ma, ale wyjaśnię sytuację co do DRM Fake Playera.

Otóż DRM Fake Player to bot zarządzający pluginem deathrun - DeathRun Manager Fake Player, odpowiada on za losowanie terrorysty, w razie błędu resetowanie rundy i inne. Jest to część pluginu i nie zostanie usunięta.

Kiedyś na serwerze HLTV było, ale przy skargach i tak nikt nie potrafił dodać dema więc usunięto nieopłacalną rzecz.

• Like 5

• 1 miesiąc temu...

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Powód: Wyjaśnione.

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności