Beku 4 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Witam serdecznie. Chciałbym poruszyć dość nie spotykaną sprawę, a dokładnie "DRM player". Moje pytanie, po co to jest ? Na dodatek w tt ? Nie lepiej zrobić z tego slota, np HLTV? Żeby te pół serwera co skraca, w końcu dostało bana ? Żeby te pół serwera nie włączało pułapek w tt jako ct ? Moim to też zdaniem było by to doskonałe zmienienie slota bez użytecznego w użyteczny ? Nie wiem rozmyślcie to, mam nadzieje, że pozytywnie .. Pozdrawiam czule i namiętnie . Edytowane 10 Lipca 2015 przez Beku 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Szczerze mówiąc, również nie mam pojęcia do czego to służy xD ale trzeba to ustalić z opiekunem biorąc pod uwagę stronę techniczną i wolę Ale na pewno hltv przyczyniło by się do poprawy jakości gry i ukarania graczy, którzy "sprytnie" podczas nieobecności adminów łamią regulamin. Edytowane 10 Lipca 2015 przez Esme 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Mnie tu nie ma, ale wyjaśnię sytuację co do DRM Fake Playera. Otóż DRM Fake Player to bot zarządzający pluginem deathrun - DeathRun Manager Fake Player, odpowiada on za losowanie terrorysty, w razie błędu resetowanie rundy i inne. Jest to część pluginu i nie zostanie usunięta. Kiedyś na serwerze HLTV było, ale przy skargach i tak nikt nie potrafił dodać dema więc usunięto nieopłacalną rzecz. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Rias wszystko wyjaśnił, w tym momencie demko na innych serwerach z HLTV to rzadkość ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi