M A Ł P K A 0 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick: m0nkey 2. Imię: Tomasz 3. Wiek: 20 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/281550 8. Parę słów o sobie **: Jestem Tomek, mam 20 lat, pracuję w fabryce foteli TBAI do BMW i8 na stanowisku montaż/lakiernia,rzadko piję, nałogowy palacz, interesuje się motoryzacją, kulturą japońską i lubię swetry 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Nie mam problemów w wykryciu cheater'a, jestem uprzejmy, chętnie pomogę lub doradzę,mógłbym popilnować serwera 10. Steam_ID: STEAM_1:0:116928063 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4-8 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zależy od zmiany (praca 3-zmianowa) postaram się być zaraz po pracy.Weekendy lajtowo. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od 2007 z pewnymi przerwami 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 11 Lipca 2015 przez M A Ł P K A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xoxo 1 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Jestem na Tak. -Wiek -Mikro. -Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Również na tak Sporo siedzi na serwerze Spokojny Ogarnięty Nie ma z nim problemów Jedynym minusem jest to, że na forum cie nie widać Edytowane 11 Lipca 2015 przez נαѕкιєя Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od 2007 z pewnymi przerwami Na NIE Kłamiesz w podaniu po 2 mała ilość spędzona na forum (godziny/posty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M A Ł P K A 0 Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Źle przeczytałem, chodziło mi o ogólny staż w grze Counter Strike. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Zakaz wypowiadania się we własnych podaniach. Warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi