Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie - STALKER

STALKERPROPL

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: STALKER
2. Imię: Hubert
3. Wiek:16
4. Znajomość Smxrednie, dobre, bardzo dobre): Średnie, ale myślę że, szybko się nauczę :D 
5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak
6. Składka (Tak/Nie): Nie (Nie wiem gdzie mam wpłacić wiem że, sms a;e nw jaki) 
7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/295045
8. Steam_ID: STEAM_0:1:101607221
9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Nazywam się Hubert, interesuję się informatyką, grami komputerowymi przeważnie fsp (głównie CS :D). Jestem opanowany i kulturalny. Większość wolnego dnia spędzam z kolegami na serwerze i niejednokrotnie napotykam nieogarniętych troll'i z którymi trzeba walczyć! Wielokrotnie zgłaszałem "podejrzanych" administracji. Także niejednokrotnie pomagałem Wojtkowi oceniać czy ktoś używa czitów. Mam dobry kontakt z Wojtkiem, Varianem z którymi rozmawiam praktycznie codziennie. Aktywność na forum postaram się poprawić ;) 
10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dziennie ok. 3-5h 
11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Wakacje! 10- 01/03 :D (Z przerwami) 
12. Staż w grze counter strike Global Offensive: Łącznie na wszystkich kontach ponad 550h 
13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie 

Edytowane przez STALKERPROPL

Ja uważam ,że STALKER nadawałby się na admina jednak nie teraz. Wydaję mi się ,że wszystko co napisał jest prawdą. Często zgłasza mi problemy czy też graczy łamiących regulamin. Mikrofon ma i używa. Nigdy nie słyszałem by kogoś obrażał. Jak napisał kolega wyżej masz dużo minusów. Skoro nie byłeś jeszcze adminem postaram Ci się pokazać i nauczyć większości jego zadań i obowiązków :)
Jeśli poprawisz aktywność napiszesz kilka sensownych postów będę na TAK. Póki co jestem na NIE.

• Like 1

Zgadzam się z przedmówcami - mają racje.

Ma potencjał.

Na razie jestem na NIE, po nadrobieniu zaległości będę na tak.

Edytowane przez CL Varian
  • Like 1

Ukończone 17 lat

+Przynajmniej 25 godzin spędzonych na serwerze

+Zachowanie kultury na serwerze

Przynajmniej 10 sensownych postów na forum

+Posiadanie mikrofonu

Składka za admina

"6. Składka (Tak/Nie): Nie (Nie wiem gdzie mam wpłacić wiem że, sms a;e nw jaki) "

Odnośnie składki to piszesz wtedy do ZjemCie i on Ci wszystko podaje, jednak Ty już posiadasz VIP'a wiec nie musisz płacić drugi raz ~ no chyba, że ten VIP już Ci się skończył. 

Nie słyszałam abyś obrażał kogoś bądź nie wykazywał się kulturą osobistą jednak mikrofonu używasz bardzo mało (a przynajmniej w momencie kiedy ja byłam) więcej pisałeś niż mówiłeś, na serwerze jesteś obecny, samo Smx jest bardzo proste, a Wojtek widzę zgłosił się na ochotnika do pomocy Tobie oraz konto założone dla podania.

Ogółem nie mam nic przeciwko, popraw swoją aktywność na forum jak i spróbuj być bardziej rozpoznawalny na serwerze, a wtedy w następnym podaniu będziesz miał moje tak. :) 

Aktualnie jestem na nie.

Pozdrawiam,

Queen Besiałke

• Like 3

Na razie jestem na nie.

- Brak doświadczenia (nie byłeś adminem)

- Konto dla podania

Jeżeli poprawisz aktywność na forum i poduczysz się trochę to myślę że się dostaniesz :>

Edytowane przez Omєga *
  • Like 1

Ja jestem na nie

-konto dla podania

-brak doświadczenia

Widzę Cię na serwerze ale nie do końca jestem pewien czy sobie poradzisz 

• Like 1

Ja jestem na tak.

To, że nigdy nie posiadał admina wcale nie powinno go skreślać z tego, ze teraz ma go nie dostać. Gdzieś przecież trzeba zacząć.
GT jest dobre, konto bardzo powoli pnie się w górę to jest jeden minus, często grasz.
Kod sms dostajesz po akceptacji swojego podania. Doświadczeniem nie jest wpisać komende, czy bezpośrednio inaczej dać komuś bana.
Doświadczeniem nazywam oko do rozpoznawania cheatów, wiec punkt 4 sobie odbiję. Widzimy się na serwerze. Powodzenia.

• Like 1

Widzę, że się bardzo starasz, piszesz skargi na graczy oraz sporo grasz na serwerze. Mam nadzieję, że poprawisz minusy wypisane przez poprzednich użytkowników (szczególnie aktywność na forum) i złożysz podanie za tydzień:) Powodzenia

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.

Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności