James0v 1 688 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Nie jestem fanem disco polo, szczególnie typu starszego takich jak: "żono moja", "majteczki w kropeczki" brr...Pewnego weekendu na rozluźnienie wybrałem się z przyjaciółmi do pobliskiego klubu zwanego "Areną".Nastawiłem się na spotkanie z koleżankami z dawnych szkół i z teraźniejszych oraz na długie, długie tańce.DJ zapowiedział godzinny występ w wykonaniu tego oto zespołu - After Party.Od razu wpadło mi w ucho więc pomyślałem, czemu nie miałbym ich wam przedstawić. Obecnie wiem, że na antenie jest bardzo znanym zespołem i każdy zna tekst wybranego utworu.Moim zdaniem, popularność na miarę "Ona tańczy dla mnie". _____________________________________________ PATRYK PEGZA - wokalista , aranżer, muzykMARCIN LICHOCKI - Dj navigator , akustykBARTEK KOŁODZIEJ- TancerzMACIEJ NOWAK - TancerzPATRYK KLEPACKI - Tancerz ______________________________________________ Zespół After Party funkcjonuje na polskim rynku muzycznym od ponad 3 lat. W tym dość krótkim czasie wbił się w czołówkę polskiej muzyki tanecznej. Wszystkie koncerty zespołu After Party to mega wydarzenie i mega show. Zespół w ciągu 3 lat nagrał 10 teledysków i wydał 2 płyty długogrające, a ich piosenki nie schodzą z pierwszych miejsc list przebojów. Za piosenkę "Tylko ona jedyna" członkowie zespołu otrzymali statuetkę Hit lata 2013 w głosowaniu widzów na antenie Polo tv. Teledysk "Bujaj się" na portalu Youtube obejrzało już ponad 13 mln osób a utwór "Tylko Ona Jedyna" na liczniku ma już ponad 21 mln wyświetleń i liczba ta cały czas rośnie! Cały kanał youtube zespołu After Party obejrzało już ponad 80 mln osób. Zespół After Party ma na koncie występy na największych festiwalach w kraj, oraz liczne koncerty zagraniczne. Muzycy występowali między innym w Szkocji, Szwecji, Niemczech, Angli, Kanadzie i dwukrotnie w USA. Ostatnio do zespołu dołączył nowy tancerz Patryk Klepacki. (Źródło: eska.pl) 30 minutowy filmik dla zainteresowanych głebszymi tematami Partyka Moim ulubionym numerem "polecającym" jest właśnie ten kawałek, uwielbiam się przy nim bawić W moim mieście zawitał 2 razy i to wystarczyło, żeby go publiczność trzymała po czasie.Wybitny artysta, który wniósł do Polo.tv (którego nigdy nie oglądam) wiele. Edytowane 17 Lipca 2015 przez User Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi