Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]p0danie m0nkey v2

M A Ł P K A

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: m0nkey
2. Imię: Tomasz
3. Wiek: 20
4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7
5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak
6. Składka (tak/nie): Tak
7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/281550 
8. Parę słów o sobie **: Jestem Tomek, mam 20 lat, pracuję w fabryce foteli TBAI do BMW i8 na stanowisku montaż/lakiernia,
rzadko piję, nałogowy palacz, interesuje się motoryzacją, kulturą japońską i lubię swetry  :D
9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Nie mam problemów w wykryciu cheater'a, jestem uprzejmy, chętnie pomogę lub doradzę,
mógłbym popilnować serwera  :)
10. Steam_ID: STEAM_1:0:116928063
11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4-8 godzin
12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zależy od zmiany (praca 3-zmianowa) postaram się być zaraz po pracy.Weekendy lajtowo.
13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: nie cały miesiąc
13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak

Punkt 12 Teraz napisałeś 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: nie cały miesiąc, a wcześniej napisałeś Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od 2007 z pewnymi przerwami co oczywiście było nieprawdą.

Było nie prawdą ponieważ było to kwestią zwykłego niedoczytania (Przeczytałem "Staż w Counter Strike") a nie skłamania jak to wywnioskował pan Kropka, nikogo nie zamierzałem oszukać.

Edytowane przez M A Ł P K A

Ja jestem na NIE ze względów:

- 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: nie cały miesiąc - To bardzo mało

- Ogólnie jakoś słabo przekonuje to podanie + oczywiście jest całe skopiowane z poprzedniego nic się nie zmieniło po za tym:

Punkt 12 Teraz napisałeś 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: nie cały miesiąc, a wcześniej napisałeś Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od 2007 z pewnymi przerwami co oczywiście było nieprawdą.

KropA12 (jeden z opiekunów serwerów) napisał Ci, że słaba aktywność na forum, a ty przez ten tydzień składasz znów podanie, ale nic z aktywnością / postami się nie zmieniło.

+ na dodatek ostatnio dałeś plamę z podaniem, więc nie jestem pewien czy znasz regulaminy.

Edytowane przez SzeregowiecPL
  • Like 1

Odwołuje się do wymagań:

Wymagania:

[...]
5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń)

Twoje podanie oprócz tego, że niczym się nie różni od poprzedniego ~ zrobiłeś zwyczajne kopiuj wklej to dodatkowo nie jestem przekonana do tego iż znasz regulamin. Poprzednim swoim podaniu wypowiedziałeś się pod postem co skutkowało jego odrzuceniem i warnem ~ jeżeli chcesz startować na admina trzeba to odpracować, a to kolejna zasada z kolejnego regulaminu.

Od ostatniego twojego podania twoja aktywność na forum również nie uległa zmianie.

13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: nie cały miesiąc

Skoro grasz dopiero niecały miesiąc to masz bardzo małe doświadczenie więc ": Nie mam problemów w wykryciu cheater'a" de facto jest to nie możliwe abyś wykrył haxa przy tak krótkim stażu jak i również inne osoby wypowiedziały się negatywnie. 

Podanie odrzucam

Pozdrawiam,

Queen Besiałke

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoje podanie zostało odrzucone.

Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności