M A Ł P K A 0 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick: m0nkey 2. Imię: Tomasz 3. Wiek: 20 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.ga...ayerinfo/281550 8. Parę słów o sobie **: Jestem Tomek, mam 20 lat, pracuję w fabryce foteli TBAI do BMW i8 na stanowisku montaż/lakiernia,rzadko piję, nałogowy palacz, interesuje się motoryzacją, kulturą japońską i lubię swetry 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Nie mam problemów w wykryciu cheater'a, jestem uprzejmy, chętnie pomogę lub doradzę,mógłbym popilnować serwera 10. Steam_ID: STEAM_1:0:116928063 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4-8 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Zależy od zmiany (praca 3-zmianowa) postaram się być zaraz po pracy.Weekendy lajtowo. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: nie cały miesiąc 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Punkt 12 Teraz napisałeś 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: nie cały miesiąc, a wcześniej napisałeś Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od 2007 z pewnymi przerwami co oczywiście było nieprawdą. Było nie prawdą ponieważ było to kwestią zwykłego niedoczytania (Przeczytałem "Staż w Counter Strike") a nie skłamania jak to wywnioskował pan Kropka, nikogo nie zamierzałem oszukać. Edytowane 18 Lipca 2015 przez M A Ł P K A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Ja jestem na NIE ze względów: - 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: nie cały miesiąc - To bardzo mało - Ogólnie jakoś słabo przekonuje to podanie + oczywiście jest całe skopiowane z poprzedniego nic się nie zmieniło po za tym: Punkt 12 Teraz napisałeś 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: nie cały miesiąc, a wcześniej napisałeś Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od 2007 z pewnymi przerwami co oczywiście było nieprawdą. KropA12 (jeden z opiekunów serwerów) napisał Ci, że słaba aktywność na forum, a ty przez ten tydzień składasz znów podanie, ale nic z aktywnością / postami się nie zmieniło. + na dodatek ostatnio dałeś plamę z podaniem, więc nie jestem pewien czy znasz regulaminy. Edytowane 18 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsumi 121 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Jestem na Nie powody wyżej u kolegi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternatywa 13 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Jestem na nie -Za krótko grasz Pograj jeszcze i nadrób aktywność, a będzie odrazu lepiej Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ponownie na NIE. Dlaczego? -Powiadasz WARNA. -Aktywność na forum się nie poprawiła. -punkt 8 Nie rozpisałeś się za bardzo ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Odwołuje się do wymagań: Wymagania: [...] 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Twoje podanie oprócz tego, że niczym się nie różni od poprzedniego ~ zrobiłeś zwyczajne kopiuj wklej to dodatkowo nie jestem przekonana do tego iż znasz regulamin. Poprzednim swoim podaniu wypowiedziałeś się pod postem co skutkowało jego odrzuceniem i warnem ~ jeżeli chcesz startować na admina trzeba to odpracować, a to kolejna zasada z kolejnego regulaminu. Od ostatniego twojego podania twoja aktywność na forum również nie uległa zmianie. 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: nie cały miesiąc Skoro grasz dopiero niecały miesiąc to masz bardzo małe doświadczenie więc ": Nie mam problemów w wykryciu cheater'a" de facto jest to nie możliwe abyś wykrył haxa przy tak krótkim stażu jak i również inne osoby wypowiedziały się negatywnie. Podanie odrzucam. Pozdrawiam, Queen Besiałke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi