SWAG 0 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Nick: $SWAG$Imię: Mateuszwiek: 16Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobreMikro: TakSkładka: TakLink do gt: http://www.gametracker.com/muniopyc/Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem Mateusz mam 16 lat chcialbym zostać adminem ponieważ widze jak dużo osób nie przestrzega regulaminu i chciałbym umilić grę innym graczomCzy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Tak STEAM_1:0:128433842 00:23 68 3 active 80000Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Ogłonie 3-5 h w tyg i 5-8 w weekendyW jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Cały tydzieńStaż w grze counter strike 1.6: ok 1 rokDawno Dawno byłem adminem Edytowane 18 Lipca 2015 przez Omєga * Zły dział - Podanie miało być napisane w DH cs:go / Pisał z kardziem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Podaj poprawny link do GT - konto na forum nieużywane - W punkcie "w jakich godzinach grasz" masz podać przedział godzinny Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anunnaki 2 412 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Na nie -powody podane wyżej Edytowane 18 Lipca 2015 przez Zygi zabijaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power 49 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 konto na forum nie uzywane zle gt na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 daj dobry link do swojego GT konto na forum dla podania ! na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zły dział Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi