SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Dziś (18.07.2015) odbył się NVIDIA GeForce GTX Challenge, w którym brały udział drużyny z: Polski Niemiec Francji Hiszpanii Włoch Krajów Nordyckich Do zgarnięcia były nagrody w cenie 15 tysięcy €, które zostaną przekazane na społeczność kraju, który wygra w różnych konkursach itd. Zawodnicy grali 3v3 w gry takie jak: - Counter-Strike: Global Offensive - Dota 2: Overthrow - GOATZ - Project Cars - Chivalry: Deadliest Warrior - Shovel KnightTurniej ten wygrali nasi reprezentanci z Polski w składzie Izak, Rock, Kubson!Klasyfikacja końcowa: 1. Polska - 155 pkt 2. Niemcy - 147 pkt 2. Kraje nordyckie - 145 pkt 4. Francja - 143,5 pkt 5. Włochy - 127,5 pkt 6. Hiszpania - 92 pkt 7. Wielka Brytania - 72 pkt Edytowane 21 Lipca 2015 przez SzeregowiecPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Podobno Rock zrobił clutcha w cs'a 1v3 Ciekawe co to za nagrody, podobno jakieś komputery :v 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Akurat odpaliłem streama jak Rock cluchował, i nie wiedziałem czy mam się śmiać czy płakać ;D Ale wygrał? wygrał ;D W sumie to na wszystkie drużyny jakie grały, aż 4 zawodników wyróżniło się skillem w cs'a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 "I tak wygra Izak" XD GG POLACY ! ROCK CARRY ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avarone/eddd 1 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Moim zdaniem Rock i Kubson dawali rade w cs go . Ale jednak spotkanie z niemcami było skazane na porażke :/ Jak sam Piotrek mówił sam nie wycerruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Turniej na plus dla naszych Rocka 1vs2 i 1vs3 będzie pamiętał długo Sami się do końca nie spodziewali wygranej a jednak się udało i za to wielkie gratki dla nich Izak kozak izak carry , ale myślę ,że śmiało można napisać Rock kozak rock carry i to samo o kubsonie bo sam izak by nie uciągnął bez nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi