GrzechuNorth 190 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 1.Twój Nick: Grzechu | North2.Nick admina/gracza który zawinił: ►BolekS◄ [★] g2a.com3.Admin/Gracz : Gracz4.IP/SID oskarżanego: STEAM_0:1:1094671535.Data i godzina: 15:206.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://imgur.com/YcouUAi7.Opis sytuacji: Graliśmy na serverze. Ten typ wygrywał 2 rundy i cały czas pisał "izi izi izi". No dobra wyszliśmy na prowadzenie to też napisałem "izi". Zaczał mnie obrażać i pisać: "Twoja stara jest izi" Chciałem mu odpisać podobnie, ale nie chcę bana. Obraża wszystkich pokolei jeśli coś mu nie pasuje. Zamieściłem wyżej 1 ze screenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CL Varian 27 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Kara dla bolka będzie (tak myślę), tylko "Chciałem mu odpisać podobnie," Czy wy nie widzicie innych sposobów załatwiania sprzeczek niż obrażanie i skargi? Nie mówię, że to źle że złożyłeś skargę, wręcz przeciwnie, ale to jedno zdanie jakoś przykuło moją uwagę. Ja na pewno z bolkiem "pogadam" jak go zobaczę. Edytowane 19 Lipca 2015 przez CL Varian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Powiedz mi jak? Cokolwiek mu chciałem powiedzieć to od razu wyzywał lub się smiał. Chciałem normalnie dojść do porozumienia, ale się nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi