Karisek 88 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Nick : KarisekData Zdarzenia : 19 lipiecOsoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: Omєga *Opis Sytuacji : Otóż dostałem warn'a z rzekome wulgaryzmy na SB.. Kiedyś podobno był pkt. w regulaminie, że cenzurowany wulgaryzm, dalej jest traktowany jako wulgaryzm. Dzisiaj jak patrzyłem, to nie ma takiego pkt. w regulaminie, a więc warn niesłuszny. Napisałem na SB ocenzurowane przekleństwo, a patrząc na regulamin, nie zasłużyłem na warn'a. Zresztą, nie raz widziałem na SB jak ktoś napisał przekleństwo ocenzurowane "*" w momencie kiedy moderator był online na forum i jakoś żadnego warna nie dostał... być może dlatego, że ta osoba też miała ranga... nie wiem, nie znam się, ale nie znalazłem pkt. w regulaminie, który bym złamał dzisiaj na SB.Dowod : Historia SB, jeśli taka jest Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Jeżeli Karol jest w stanie przywrócić twoją usuniętą wypowiedź na shoutboxie to bardzo bym prosił. [Została ona usunięta ponieważ zawierała wulgaryzmy ] Z tego co pamiętam to nie napisałeś przekleństwo tylko przekleństwa Lecz znalazłem parę wpisów przed tym jak zacząłeś pisać wulgarne rzeczy. Za to również otrzymałeś warna + wulgi 1. ShoutBox jest wizytówką forum, dlatego obowiązują na nim wszelkie zasady kultury i pisowni podobnie jak na całym forum. Twoja kultura zerowa. @Alternatywa czemu to ja dostałem bana na 1 dzień, jak tamten gej zaczął obrażać? Co to ma znaczyć? @MajuN co i tak nie tłumaczy czemu dostałem bana na 1 dzień, a tamto gówno tylko na 30min..... ''tamto gówno'' czyli gracz serwera @Alternatywa Już Ci napisałem, nie będzie mnie cisnęło jakieś gówno... on zaczął, więc to on powinien dostać bana na 1 dzień, a ja na 30min... -/- @Alternatywa nie będzie mnie cisnęło jakieś gówno -/- ps. ładnie obrażałeś na serwerze http://forum.cs-classic.pl/topic/36777-skarga-na-koala/ @To nie znaczy że masz wbijać na forum i robić syf na shoutboxie. Edytowane 19 Lipca 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karisek 88 Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 tak, dokładnie 2 ocenzurowane przekleństwa napisałem, ale skoro w regulaminie nic nie ma o ocenzurowanych przekleństwach, to warn niepotrzebny...Pocisnąłem tamtego typa na serwerze, bo bez powodu zaczął mnie obrażać, a że do cierpliwych osób nie należę, to nie wytrzymałem i napisałem co o nim myślę...A na SB dalej o tym typie pisałem "gej, gówno", bo byłem dodatkowo poirytowany długością bana, za to że zostałem pociśnięty za nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 19 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Skoro sprawdzamy samo SB, a nie to co jest na serwerze (SB =/ serwer), to skargę zamykam i uważam za niesłuszną, ponieważ dostałeś warna za to w jaki sposób piszesz, tworzysz kłótnie, a więc łamiesz regulamin SB, to nie jest miejsce do kłótni, a do rozmów, Ty SB zamieniłeś w jakąś swoją prywatną tablicę, a więc warna nałożono słusznie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi