Karisek 88 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Nick : KarisekData Zdarzenia : 19 lipiecOsoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: Omєga *Opis Sytuacji : Otóż dostałem warn'a z rzekome wulgaryzmy na SB.. Kiedyś podobno był pkt. w regulaminie, że cenzurowany wulgaryzm, dalej jest traktowany jako wulgaryzm. Dzisiaj jak patrzyłem, to nie ma takiego pkt. w regulaminie, a więc warn niesłuszny. Napisałem na SB ocenzurowane przekleństwo, a patrząc na regulamin, nie zasłużyłem na warn'a. Zresztą, nie raz widziałem na SB jak ktoś napisał przekleństwo ocenzurowane "*" w momencie kiedy moderator był online na forum i jakoś żadnego warna nie dostał... być może dlatego, że ta osoba też miała ranga... nie wiem, nie znam się, ale nie znalazłem pkt. w regulaminie, który bym złamał dzisiaj na SB.Dowod : Historia SB, jeśli taka jest Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) Jeżeli Karol jest w stanie przywrócić twoją usuniętą wypowiedź na shoutboxie to bardzo bym prosił. [Została ona usunięta ponieważ zawierała wulgaryzmy ] Z tego co pamiętam to nie napisałeś przekleństwo tylko przekleństwa Lecz znalazłem parę wpisów przed tym jak zacząłeś pisać wulgarne rzeczy. Za to również otrzymałeś warna + wulgi 1. ShoutBox jest wizytówką forum, dlatego obowiązują na nim wszelkie zasady kultury i pisowni podobnie jak na całym forum. Twoja kultura zerowa. @Alternatywa czemu to ja dostałem bana na 1 dzień, jak tamten gej zaczął obrażać? Co to ma znaczyć? @MajuN co i tak nie tłumaczy czemu dostałem bana na 1 dzień, a tamto gówno tylko na 30min..... ''tamto gówno'' czyli gracz serwera @Alternatywa Już Ci napisałem, nie będzie mnie cisnęło jakieś gówno... on zaczął, więc to on powinien dostać bana na 1 dzień, a ja na 30min... -/- @Alternatywa nie będzie mnie cisnęło jakieś gówno -/- ps. ładnie obrażałeś na serwerze http://forum.cs-classic.pl/topic/36777-skarga-na-koala/ @To nie znaczy że masz wbijać na forum i robić syf na shoutboxie. Edytowane 19 Lipca 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karisek 88 Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 tak, dokładnie 2 ocenzurowane przekleństwa napisałem, ale skoro w regulaminie nic nie ma o ocenzurowanych przekleństwach, to warn niepotrzebny...Pocisnąłem tamtego typa na serwerze, bo bez powodu zaczął mnie obrażać, a że do cierpliwych osób nie należę, to nie wytrzymałem i napisałem co o nim myślę...A na SB dalej o tym typie pisałem "gej, gówno", bo byłem dodatkowo poirytowany długością bana, za to że zostałem pociśnięty za nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 19 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Skoro sprawdzamy samo SB, a nie to co jest na serwerze (SB =/ serwer), to skargę zamykam i uważam za niesłuszną, ponieważ dostałeś warna za to w jaki sposób piszesz, tworzysz kłótnie, a więc łamiesz regulamin SB, to nie jest miejsce do kłótni, a do rozmów, Ty SB zamieniłeś w jakąś swoją prywatną tablicę, a więc warna nałożono słusznie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi