rafciu 57 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Tutaj możemy pisać o wszystkim związanym z psychologią czy to jest uzależnienie, sytuacja rodzinna czy coś innego. Możecie tutaj pisać do woli, komentować i dzielić się przeżyciami itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Taki temat o wszystkim, to temat o niczym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciu 57 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Może tylko ty tak sądzisz. Czasami ktoś chce zadać pytanie, podzielić się jakąś historią popisać o czymś to może zrobić to tu. Jak ci to przeszkadza lub nie podoba to nie musisz to wchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Nie muszę, ale taki jest fakt. Nie tak działa forum. Do każdej rzeczy zakładane są tematy i działy, jak ktoś chcę porozmawiać o czymś innym to jest Hyde Park, Pogaduchy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciu 57 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Dobra koleś to idź sobie na ten Hyde Park i nie krytykuj kogoś pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 nie krytykuj kogoś pracy. Nie krytykuję przecież, wyrażam swoją opinię popartą argumentami. Mam do tego 100% prawo, nie potrafisz się pogodzić z czyjąś opinią czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciu 57 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Po prostu nie lubię wścibskich osób które palcem nie kiwną a dogadują w cholerę. Czasami lepiej przemilczeć a nie "wyrażać opinie poparte argumentami". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Po prostu nie lubię wścibskich osób które palcem nie kiwną a dogadują w cholerę. To mogę teraz dowiedzieć się co to znaczy? "Palcem nie kiwną" Robię dużo i akurat tutaj ze swoim argumentem nie trafiłeś. Nie wytykam Ci niczego, tylko wyrażam swoją opinię, a ty nie potrafisz tego przyjąć. Nie jestem wścibski, a piszę Ci co uważam na ten temat. Robisz tematy dotyczące uzależnień itd. Wszystko tam ładnie opisujesz, wymieniasz, a tutaj taka spina. Umieszczasz to w dziale psychologi to nawiązuj normalnie kontakt i normalnie odpisuj. Mam prawo skrytykować, mam prawo coś zaaprobować, polubić. Od tego jest forum. Skoro potrafisz tak dobrze opisywać uzależnienia i podawać ich definicje to jeszcze zapoznaj się z 'forum'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciu 57 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) "Palcem nie kiwną" Chodzi mi tu o dział psychologia, Czy pomogłeś mi zrobić chociaż 1 artykuł nie więc sam widzisz. A co do artykułów to cieszę się, że Ci się podobają. A od mojego zachowania wara. Sobie jeszcze raz poczytaj te artykuły i idź spać. - już więcej nie będzie żadnych artykułów jak królewicz ma problemy. -_- Nie robię tego dla Ciebie tylko dla innych. Edytowane 23 Lipca 2015 przez rafciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi