Esme 2 243 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Nick:Esme Powod:Problemy techniczne Czas nieobecnosci:mniejsza aktywność w najbliższych dniach Cos od siebie:Mój komputer zaczął się buntować, jedynie działającym u mnie programem jest ts, prawdopodobnie zrobię format, jeśli nic to nie da to kupię nowy komputer lub złożę rezygnacje po wakacjach, gdyż póki co mogę w miarę możliwości korzystać z komputera brata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 To powodzenia w formacie kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Format lekarstwem na wszystko (no prawie) xD.. Powodzenia z komputerem i wracaj do nas xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 powodzenia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 22 Lipca 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi