ruperd 103 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 (edytowane) Witam w tym temacie proszę o składanie podań. Potrzebne mi jest 4/5 adminów dużo grających na serwerze. Podanie piszemy według wzoru: 1. Nick: 2. Imię:3. Wiek: 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):5. Mikrofon(Tak/Nie)6. Składka(Tak/Nie):7. Link do swojego GT**:8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Zanim napiszesz podanie zapoznaj się z regulaminem ! Kto napisze 2 podania w ciągu tygodnia dostaje warna ! Edytowane 29 Lipca 2015 przez rupєn ^.^ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyskie 8 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 1. Nick: Tyskie 2. Imię: Kuba3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): długo nie miałem już admina, ale myślę, że dobre 6-7/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Zapłacę po wypłacie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Tyskie/193.33.176.93:27015/ (Nadrobię w 101%. Nie miałem zbytnio czasu na grę bo pracowałem. Grałem wieczorami, jak miałem siłę jeszcze. Czasami nie dawało się grać, bo siedziało np. na serwerze kilka odpalonych dzieci i szkoda było rank sobie psuć, a od kąd gram, nie widziałem na serwerze nigdy admina, NIGDY.) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Kuba i mam skończone 17 lat. Uważam się za cichego i spokojnego człowieka, bardzo trudno mnie wyprowadzić z równowagi do takiego stopnia, bym rzucał bluzgami. Oferuję bezinteresowną pomoc, każdej osobie niezależnie na wiek czy zachowanie, każdy z nas jest równy. Chciałbym wprowadzić porządek na serwerze, który jest niezbędny, bo od czasu kiedy gram, panuje praktycznie zawsze CHAOS, bo to tutaj ktoś gra na WH, a tutaj ktoś na AIM'IE, a to tutaj ktoś na SH. Jestem zorientowany i potrafię rozróżnić, czy ktoś ma odpalone "haksy", czy po prostu ma talent, bądź farci. Niezależnie na okoliczności, zawsze czytałbym u@ i prośby innych graczy, co do sprawdzenia kogoś. Starałbym się, wprowadzić wesołą atmosferę na serwerze i promować Cod'a, jak i całą serownie wśród znajomych. Mam przegrane prawie 2,700 h w cs-a steama,a na NS to byłoby około 3k 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:39538944 (Aktualnie gram na NS, ponieważ, główny komputer się zepsuł, a na tym laptopie (ma około 13 lat) jakoś CS 1.6 na steam się ścina i nie wiem czemu, a NS działa płynnie.)10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Myślę, że spokojnie 3h, nawet więcej, czasami siedzę na pc, po 8-9h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Południe / Wieczory (najczęściej 19/20 do 00:00)12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Uuaa, dobre 7 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak NIE MAM KONTA NA FORUM TYLKO PO TO, BY ZŁOŻYĆ PODANIE PO ADMINA, PISAŁEM JUŻ Z RUPENEM TROSZKĘ NA GG. AKTYWNIE NADROBIĘ GODZINY JAK I POSTY, DAJĘ SŁOWO! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 1. Nick: Tyskie 2. Imię: Kuba 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): długo nie miałem już admina, ale myślę, że dobre 6-7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak 6. Składka(Tak/Nie): Zapłacę po wypłacie 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Tyskie/193.33.176.93:27015/ (Nadrobię w 101%. Nie miałem zbytnio czasu na grę bo pracowałem. Grałem wieczorami, jak miałem siłę jeszcze. Czasami nie dawało się grać, bo siedziało np. na serwerze kilka odpalonych dzieci i szkoda było rank sobie psuć, a od kąd gram, nie widziałem na serwerze nigdy admina, NIGDY.) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Kuba i mam skończone 17 lat. Uważam się za cichego i spokojnego człowieka, bardzo trudno mnie wyprowadzić z równowagi do takiego stopnia, bym rzucał bluzgami. Oferuję bezinteresowną pomoc, każdej osobie niezależnie na wiek czy zachowanie, każdy z nas jest równy. Chciałbym wprowadzić porządek na serwerze, który jest niezbędny, bo od czasu kiedy gram, panuje praktycznie zawsze CHAOS, bo to tutaj ktoś gra na WH, a tutaj ktoś na AIM'IE, a to tutaj ktoś na SH. Jestem zorientowany i potrafię rozróżnić, czy ktoś ma odpalone "haksy", czy po prostu ma talent, bądź farci. Niezależnie na okoliczności, zawsze czytałbym u@ i prośby innych graczy, co do sprawdzenia kogoś. Starałbym się, wprowadzić wesołą atmosferę na serwerze i promować Cod'a, jak i całą serownie wśród znajomych. Mam przegrane prawie 2,700 h w cs-a steama,a na NS to byłoby około 3k 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:39538944 (Aktualnie gram na NS, ponieważ, główny komputer się zepsuł, a na tym laptopie (ma około 13 lat) jakoś CS 1.6 na steam się ścina i nie wiem czemu, a NS działa płynnie.) 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Myślę, że spokojnie 3h, nawet więcej, czasami siedzę na pc, po 8-9h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Południe / Wieczory (najczęściej 19/20 do 00:00) 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Uuaa, dobre 7 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak NIE MAM KONTA NA FORUM TYLKO PO TO, BY ZŁOŻYĆ PODANIE PO ADMINA, PISAŁEM JUŻ Z RUPENEM TROSZKĘ NA GG. AKTYWNIE NADROBIĘ GODZINY JAK I POSTY, DAJĘ SŁOWO! Odpadasz z miejsca 448 min w cs 1.6 na cod 45k/1 godz na forum i 1 post zapraszam za 7 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick:NeO :] 2. Imię:Kuba 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak 6. Składka(Tak/Nie):Nie teraz, jestem splukany :/ 7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/NeO%20%3A%5D/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Na imie mam kuba, mam niebieskie oczy i jasno-brazowe włosy. Kacham cs-classic to powinno wystarczyc. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:33597044 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: w wakacje 24/7 a rok szkolny weekendy. 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: weekend 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: około 8 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Zanim napiszesz podanie zapoznaj się z regulaminem ! Edytowane 20 Września 2015 przez NeO12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 1. Nick:NeO :] 2. Imię:Kuba 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak 6. Składka(Tak/Nie):Nie teraz, jestem splukany :/ 7. Link do swojego GT**:https://www.gametracker.com/player/NeO%20%3A%5D/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Na imie mam kuba, mam niebieskie oczy i jasno-brazowe włosy jeszcze moze będę je mial z rok i wypadną. Kacham cs-classic to powinno wystarczyc. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:33597044 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: w wakacje 24/7 a rok szkolny weekendy. 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: weekend 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: około 8 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Zanim napiszesz podanie zapoznaj się z regulaminem ! Przyjęty na okres próbny,masz 10 dni na wykazanie się.Pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrakDanych 3 Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 1. Nick: BrakDanych2. Imię: Damian3. Wiek: 214. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK6. Składka(Tak/Nie): TAK7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/BrakDanych/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dlaczego ja ? Z natury jestem bardzo uczciwym szanującym kulturę i wzajemny szacunek człowiekiem, respektuję nadane mi prawa i obowiązki, lubię karać za złe uczynki ale również bardzo lubię nagradzać za dobre uczynki. Nie znoszę oszustwa i nim się że tak brzydko to ujmę brzydzę, widuję na serwerze ludzi którzy zasługują na ową karę ale i również widzę ludzi godnych pochwał. Jestem bardzo sprawiedliwy i wyrozumiały każdą decyzję poprzedzam rozmową i ostrzeżeniami w prawdzie nie mam zbyt wiele godzin na serwerze ani postów na forum lecz myślę że osoba o moim usposobieniu nadałaby się na stanowisko admina tak więc liczę na pozytywne słowo o mnie 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:2070202010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Łącznie około 5-8 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Obecnie gram różnie trochę rano, w południe, popołudniami i w nocy w tygodniu jak i w weekendy na serwerze jestem codziennie Pracuje mało i na dodatek z domu więc mogę być w każdych godzinach w każde dni i jak długo chcę na serwerze 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Łącznie około 6 Lat Wcześniej Non Steam teraz tylko Steam (14.3 godzin ostatnie 2 tygodnie) ( 489 godzin w grze na Steam) 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 1. Nick: BrakDanych 2. Imię: Damian 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 6. Składka(Tak/Nie): TAK 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/BrakDanych/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dlaczego ja ? Z natury jestem bardzo uczciwym szanującym kulturę i wzajemny szacunek człowiekiem, respektuję nadane mi prawa i obowiązki, lubię karać za złe uczynki ale również bardzo lubię nagradzać za dobre uczynki. Nie znoszę oszustwa i nim się że tak brzydko to ujmę brzydzę, widuję na serwerze ludzi którzy zasługują na ową karę ale i również widzę ludzi godnych pochwał. Jestem bardzo sprawiedliwy i wyrozumiały każdą decyzję poprzedzam rozmową i ostrzeżeniami w prawdzie nie mam zbyt wiele godzin na serwerze ani postów na forum lecz myślę że osoba o moim usposobieniu nadałaby się na stanowisko admina tak więc liczę na pozytywne słowo o mnie 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:20702020 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Łącznie około 5-8 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Obecnie gram różnie trochę rano, w południe, popołudniami i w nocy w tygodniu jak i w weekendy na serwerze jestem codziennie Pracuje mało i na dodatek z domu więc mogę być w każdych godzinach w każde dni i jak długo chcę na serwerze 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Łącznie około 6 Lat Wcześniej Non Steam teraz tylko Steam (14.3 godzin ostatnie 2 tygodnie) ( 489 godzin w grze na Steam) 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak nadrób godziny na serwie i na forum. zapraszam za 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 1. Nick: BrakDanych 2. Imię: Damian 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 6. Składka(Tak/Nie): TAK 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dlaczego ja ? Sprawiedliwość i kultura jest dla mnie najważniejsza, kodeks to rzecz święta trzeba o niego dbać i go przestrzegać. Troszeczkę o mnie: Uczciwość, Uczynność, Sprawiedliwość i Brak Obojętności na krzywdę innych to moje podstawowe cechy. Bardzo starannie wykonuje polecone mi zadania więc jako Administrator jestem w stanie obiecać szczerą i uczciwą pracę 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Łącznie około 5-8 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Obecnie gram różnie trochę rano, w południe, popołudniami i w nocy w tygodniu jak i w weekendy na serwerze jestem codziennie Pracuje mało i na dodatek z domu więc mogę być w każdych godzinach w każde dni i jak długo chcę na serwerze 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Łącznie około 6 Lat Wcześniej Non Steam teraz tylko Steam (24.1 godzin ostatnie 2 tygodnie) ( 498 godzin w grze na Steam) 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak (Post dodany za zgodą i porozumieniem z Rupen^.^ więc proszę o nie dawanie mi warna) Podania piszemy RAZ NA TYDZIEŃ !!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor otrzymuje warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrakDanych 3 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) 1. Nick: BrakDanych2. Imię: Damian3. Wiek: 214. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK6. Składka(Tak/Nie): TAK7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dlaczego ja ? Zaradność, sprawiedliwość, wysoka kultura osobista, szczerość, odwaga, chęć doskonalenia siebie oraz chęć pomocy innym cechy myślę przemawiające za mną doświadczenie na serwerze juz jakieś tam mam Pozytywne nastawienie i przestrzeganie kodeksów to te najmocniejsze moje cechy:) jestem w stanie obiecać godne reprezentowanie serwera i dbanie o niego jak i o jego graczy 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Łącznie około 5-8 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Obecnie gram różnie trochę rano, w południe, popołudniami i w nocy w tygodniu jak i w weekendy na serwerze jestem codziennie Pracuje mało i na dodatek z domu więc mogę być w każdych godzinach w każde dni i jak długo chcę na serwerze 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Łącznie około 6 Lat Wcześniej Non Steam teraz tylko Steam (24.1 godzin ostatnie 2 tygodnie) ( 498 godzin w grze na Steam) 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Edytowane 29 Lipca 2015 przez BrakDanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 1. Nick: BrakDanych 2. Imię: Damian 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 6. Składka(Tak/Nie): TAK 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Dlaczego ja ? Zaradność, sprawiedliwość, wysoka kultura osobista, szczerość, odwaga, chęć doskonalenia siebie oraz chęć pomocy innym cechy myślę przemawiające za mną doświadczenie na serwerze juz jakieś tam mam Pozytywne nastawienie i przestrzeganie kodeksów to te najmocniejsze moje cechy:) jestem w stanie obiecać godne reprezentowanie serwera i dbanie o niego jak i o jego graczy 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Łącznie około 5-8 godzin dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Obecnie gram różnie trochę rano, w południe, popołudniami i w nocy w tygodniu jak i w weekendy na serwerze jestem codziennie Pracuje mało i na dodatek z domu więc mogę być w każdych godzinach w każde dni i jak długo chcę na serwerze 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: Łącznie około 6 Lat Wcześniej Non Steam teraz tylko Steam (24.1 godzin ostatnie 2 tygodnie) ( 498 godzin w grze na Steam) 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Przyjęty pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonia1234 25 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) 1. Nick:Kolortz 2. Imię:Krystian 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka(Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Kolortz/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jak już wspominałem nazywam się Krystian i mam 15lat.Pragnę zostać administratorem z bardzo wielu powodów. Spędzam na serwerze mnóstwo czasu poświęcam się Serwerowni i chciałbym móc jeszcze bardziej przysłużyć się do rozwijania sieci. Robie to, wszystko dla dobra sieci. Chciałbym, abyście dali mi szanse zaistnieć w szeregach jako admistrator. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):tak STEAM_0:1:14072124 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:4/7h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: robocze-4/5 h weekend 6/7h 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: ok 3lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez sonia1234 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 1. Nick:Kolortz 2. Imię:Krystian 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka(Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Kolortz/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jak już wspominałem nazywam się Krystian i mam 15lat.Pragnę zostać administratorem z bardzo wielu powodów. Spędzam na serwerze mnóstwo czasu poświęcam się Serwerowni i chciałbym móc jeszcze bardziej przysłużyć się do rozwijania sieci. Robie to, wszystko dla dobra sieci. Chciałbym, abyście dali mi szanse zaistnieć w szeregach jako admistrator. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):tak STEAM_0:1:14072124 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:4/7h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: robocze-4/5 h weekend 6/7h 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: ok 3lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie Przyjęty na okres próbny 10 dni. Pisz PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kux xuk 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 kux klaudiusz 19 dobre tak tak nie mam ale ja będzie potrzeba to założę jestem spoko adminem byłem 5 razy 3 na zombie modzie 1 paintballu i 1 na zwykłym servie lubie grę zespołową i rywalizacje na tym servie gram wmiarę długo polubiłem go i co myślę że to ważne jestem na nim codziennie po ok 2/6 h czasem więcej więc jak by była taka możliwość to prosił bym o adma 0:1:110035946 2 /6 h dziennie czasem więcej. codziennie. gram ok 7 lat. byłem 5 razy ale 1 rok temu zrobiłem przerwę ale powracam do gry i od 2 miesięcy znowu gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 kux klaudiusz 19 dobre tak tak nie mam ale ja będzie potrzeba to założę jestem spoko adminem byłem 5 razy 3 na zombie modzie 1 paintballu i 1 na zwykłym servie lubie grę zespołową i rywalizacje na tym servie gram wmiarę długo polubiłem go i co myślę że to ważne jestem na nim codziennie po ok 2/6 h czasem więcej więc jak by była taka możliwość to prosił bym o adma 0:1:110035946 2 /6 h dziennie czasem więcej. codziennie. gram ok 7 lat. byłem 5 razy ale 1 rok temu zrobiłem przerwę ale powracam do gry i od 2 miesięcy znowu gram. Brak wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kux xuk 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 kux klaudiusz 19 dobre tak tak http://olkc2a189.netvigator.com/kuxmafioza/ jestem spoko adminem byłem 5 razy 3 na zombie modzie 1 paintballu i 1 na zwykłym servie lubie grę zespołową i rywalizacje na tym servie gram wmiarę długo polubiłem go i co myślę że to ważne jestem na nim codziennie po ok 2/6 h czasem więcej więc jak by była taka możliwość to prosił bym o adma 0:1:110035946 2 /6 h dziennie czasem więcej. codziennie. gram ok 7 lat. byłem 5 razy ale 1 rok temu zrobiłem przerwę ale powracam do gry i od 2 miesięcy znowu gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 kux klaudiusz 19 dobre tak tak http://olkc2a189.netvigator.com/kuxmafioza/ jestem spoko adminem byłem 5 razy 3 na zombie modzie 1 paintballu i 1 na zwykłym servie lubie grę zespołową i rywalizacje na tym servie gram wmiarę długo polubiłem go i co myślę że to ważne jestem na nim codziennie po ok 2/6 h czasem więcej więc jak by była taka możliwość to prosił bym o adma 0:1:110035946 2 /6 h dziennie czasem więcej. codziennie. gram ok 7 lat. byłem 5 razy ale 1 rok temu zrobiłem przerwę ale powracam do gry i od 2 miesięcy znowu gram. To jest 2 podanie w ciągu tygodnia.Autor otrzymuje warna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virtus.pro.xuk 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 kuxklaudiusz19dobretaktakhttp://olkc2a189.net...com/kuxmafioza/jestem spoko adminem byłem 5 razy 3 na zombie modzie 1 paintballu i 1 na zwykłym servie lubie grę zespołową i rywalizacje na tym servie gram wmiarę długo polubiłem go i co myślę że to ważne jestem na nim codziennie po ok 2/6 h czasem więcej więc jak by była taka możliwość to prosił bym o adma 0:1:1100359462 /6 h dziennie czasem więcej.codziennie.gram ok 7 lat.byłem 5 razy ale 1 rok temu zrobiłem przerwę ale powracam do gry i od 2 miesięcy znowu gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 kux klaudiusz 19 dobre tak tak http://olkc2a189.net...com/kuxmafioza/ jestem spoko adminem byłem 5 razy 3 na zombie modzie 1 paintballu i 1 na zwykłym servie lubie grę zespołową i rywalizacje na tym servie gram wmiarę długo polubiłem go i co myślę że to ważne jestem na nim codziennie po ok 2/6 h czasem więcej więc jak by była taka możliwość to prosił bym o adma 0:1:110035946 2 /6 h dziennie czasem więcej. codziennie. gram ok 7 lat. byłem 5 razy ale 1 rok temu zrobiłem przerwę ale powracam do gry i od 2 miesięcy znowu gram. Brak wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasakraDM 7 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 1. Nick:Masakra 2. Imię:wiktor3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre5. Mikrofon(Tak/Nie):tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Masakra/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem ogarnięty miałem tutaj admina przez dłuższy czasz bardzo dobrze znam amx i na pewno będę dobrym adminem 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Każdy wolny czas będę poświęcał na serwerze czyli tak około od 4h do 7h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: mogę wejść o każdej godzinie jeśli będą gracze grający nie zgodnie z regulaminem 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6-7lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 1. Nick:Masakra 2. Imię:wiktor 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka(Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Masakra/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem ogarnięty miałem tutaj admina przez dłuższy czasz bardzo dobrze znam amx i na pewno będę dobrym adminem 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Każdy wolny czas będę poświęcał na serwerze czyli tak około od 4h do 7h 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: mogę wejść o każdej godzinie jeśli będą gracze grający nie zgodnie z regulaminem 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6-7lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): TAK Przyjęty na okres próbny 7 dni. Pisz PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zło 2 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 1. Nick:Zlo. 2. Imię:Krzysztof3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Bardzo dobre5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Około 10.09.15 albo szybciej7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Zlo./193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Siamnako mam na imię krzysztof mam 17 lat. Dlaczego ja ponieważ potrafie rozpoznać graczy którzy graja na czitach i byłem juz tu adminem. Jestem ogarnięty i bardzo dobrze znam amx9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Niestety nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5-7h dziennie11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: codziennie roano co 3h a noc okolo 4h12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Zanim napiszesz podanie zapoznaj się z regulaminem ! Kto napisze 2 podania w ciągu tygodnia dostaje warna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 1. Nick:Zlo. 2. Imię:Krzysztof 3. Wiek: 17 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):Bardzo dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie)Tak 6. Składka(Tak/Nie):Około 10.09.15 albo szybciej 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Zlo./193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Siamnako mam na imię krzysztof mam 17 lat. Dlaczego ja ponieważ potrafie rozpoznać graczy którzy graja na czitach i byłem juz tu adminem. Jestem ogarnięty i bardzo dobrze znam amx 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Niestety nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 5-7h dziennie 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: codziennie roano co 3h a noc okolo 4h 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6lat 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Zanim napiszesz podanie zapoznaj się z regulaminem ! Kto napisze 2 podania w ciągu tygodnia dostaje warna ! Masz 2 warny.Odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 1. Nick:PumasS 2. Imię:Tomek3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):5/105. Mikrofon(Tak/Nie)Nie6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.93:27015/top_players/?query=PumasS8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Skladam to podanie by wybic cheaterow na serwerze . Ostatnie co wchodze na serwer i nie ma admina to lataja oszusci z aimem lub wh.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Kilka godzin dziennie chyba ze mnie nie ma w domu11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: To zalezy przewaznie od 14:30 do 15:25 potem wieczorem od 20:0012. Staż w grze Counter Strike 1.6: 2 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 1. Nick:PumasS 2. Imię:Tomek 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):5/10 5. Mikrofon(Tak/Nie)Nie 6. Składka(Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.93:27015/top_players/?query=PumasS 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Skladam to podanie by wybic cheaterow na serwerze . Ostatnie co wchodze na serwer i nie ma admina to lataja oszusci z aimem lub wh. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Kilka godzin dziennie chyba ze mnie nie ma w domu 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: To zalezy przewaznie od 14:30 do 15:25 potem wieczorem od 20:00 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 2 lata 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie Brak wymagań, zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek_LS. 6 Opublikowano 12 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 1. Nick: BronekLS2. Imię: Mateusz3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Bronek_LS/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Można poczytać w poprzednim podaniu/podaniach PS: Sory za nieobecność na admina, ale miałem problemy z netem.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 1-5 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: pon-pt od 18.00 - 22.00 sob - ndz 14.00 - 22.0012. Staż w grze Counter Strike 1.6: +2lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Miłego czytania. Pozdrawiam Bronek_LS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi