lolcia 786 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Redaktor - niezlyLOL. Bohater/ka - PomaranczaWitaj Moze przedstaw sie nam i powiedz coś o sobie Hej. Jestem Adrian mam 16 prawie 17 lat jestem z Jarosławia ;DEhem a do jakiej szkoły chodzisz ?Do 3 klasy Gimnazjum Rozumiem ^^ .. gimbaza masz moze jakies zainteresowania ?Ty bachorze !! ;D tak intertesuje sie csemOj nie przesadzaj ) Ile juz grasz w cs'a ?6lat No to sporo .. A jak sie znalazles na forum classic ?Paweł reklamował i mnie przekonał .Wiec wbilem i zostalem.No to widze bardzo przekonujący był :D Grasz jeszcze w jakies gry oprócz cs'a?Tak troche tego jest : Lineage II, LoL ,Heroes III,Gothic IIIRozumiem. A uprawiasz jakieś sporty?Tak. Regularnie chodze na orlika grac w noge oraz na silownie po szkole ^^A ogladasz moze jakieś filmy ? Moze masz jakis ulubiony gatunek ?Tak. Bardzo lubie ogladac trylogie filmow ;D Ostatnio byłem w kinie na HobbicieNo i jak Ci sie podobał ? bo ja nie ogladałam ^^Spoczko Troche zadużo reklam na starcie ale to norma Reklamy w kinie zawsze są Masz może rodzeństwo ?Tak mam brata -.- Taki chuj co ma 3 miesiace ...oo maleńki A masz może zwierzątko ?Nie mam Chociaż bardzo lubie pieski o ja tez lubie pieski A jaki rodzaj muzyki słuchasz?Słucham to co fajne A tak to preferuje Dubstep,Rap,RockTez słucham rap dobra teraz pytania z innych kategorii.Co byś zrobił gdybyś wygrał 100.000.000.000.000.000?Jednego melona na forum A reszta na gry ^^. I nowego kompa Grasz w totolotka? Nie bo wiem ze odrazu wygram i swiat zbankrutuje Ale żartownis z Ciebie .. Dobra chcesz jeszcze kogoś pozdrowić ?A no moge Pozdrawiam Lolcie , Monke , Blipa , Fantasie , Kryptona , Lewego No dziękuje za wywiad No czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Pomarancza to UFO!! Hahahaha... a za wywiad piffffffo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 YEAH pozdrowił mnie bit*es ;D a was nie Co do wywiadu lolcia czekam na mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 :*nice ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 O.o to ze mna byl wywiad ? ^^ Prawie 17 czyli za rok ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Pomarancza, tak z toba mandarynko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Lolcia ; *, Ładny piwko masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Fajne, fajne Lolciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinka 0 Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Pifko Kochana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I See You 0 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi