Pro100 w Ryjek 0 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 1. Nick:Pro100 w Ryjek 2. Imię:Kacper3. Wiek: 14 15 sierpnia 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):bardzo dobre 8/105. Mikrofon(Tak/Nie):Nie6. Składka(Tak/Nie):Jeżeli potrzeba7. Link do swojego GT**:Nie posiadam 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem aktywny na serwerze Uwarzam że jest to najlepszy serwer na którym grałem Znam regulamin serwera9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie moge wejść na steam wyłącza mi się komputer10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Ile się da11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze ok. 9-1812. Staż w grze Counter Strike 1.6:2 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Brak wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 26 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi