aver 1 488 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Nick: HansOpis problemu: Otóz od wczoraj mam jakies dziwne zacinki, co minute mam laga na 2-3sekunde. Nigdy wczesniej mi się takie cos nie zdarzyło. Dane kontaktowe (gg/skype/steam/pw): PWInne: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Może jakiś wirus? Wyczyść programem anty malware Download http://www.dobreprogramy.pl/Malwarebytes-AntiMalware,Program,Windows,13117.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Niestety dalej to samo. ;-; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Jakiego typu sa to lagi? Wpisywałeś ostatnio jakieś cmd? I steam czy ns? Skacze Ci wtedy ping? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Teraz jest cos takiego że pogram jakies 5-10 min i wyskakuje mi bład (niżej) i mam masakryczne lagi ;-; WARNING: CL_FlushEntityPacket Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 strzelam że twój sprzęt potrzebuje formatu a potem będzie działał jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) strzelam że twój sprzęt potrzebuje formatu a potem będzie działał jak nowy To jest problem z internetem. Przy radiówce chyba zawsze występują takie problemy. Przy wifi traci zasięg i są klatki. ( Też tak mam). Gdy podłącze kompa do rutera ( przez kabel) problem ustępuje. Jeżeli masz kablówkę to zadzwoniłbym do dostawcy. Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez Omєga * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Też miałam takie problemy i to najprawdopodobniej problem internetu lub samego cs'a. Przeinstaluj cs'a zanim będziesz dzwonić, u mnie ten problem sam się rozwiązał po 3 dniach, więc akurat tutaj zawinił internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Też miałam takie problemy i to najprawdopodobniej problem internetu lub samego cs'a. Przeinstaluj cs'a zanim będziesz dzwonić, u mnie ten problem sam się rozwiązał po 3 dniach, więc akurat tutaj zawinił internet. To nie wina cs'a tylko zapewne internetu. Jesli do poniedziałku się nie naprawi to dzwonie do dostawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjasnione ;] Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi