rewoX* 1 295 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Siemano! Właśnie wymieniłem sie z typem który chyba był naćpany bo się wymienił 1:5 i wyszedł na minus XD A oto moje nowe cudeńko : Edytowane 31 Lipca 2015 przez ℓυкαѕнн ♥ 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 LOVE LOVE LOVE TA KOSE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No ladna mozesz mi ja oddac xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Aż się pragnie takiej kosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Update! Właśnie zrobiłem swoją najlepszą wymianę w historii swojego trejdowania! Ponad 60€ na + Kosa gdy jest na rynku sprzedaje się po około 360€ Z tych lepszych itemów w eq jeszcze mam : - ak vulcan ft (0.17 float) - awp asiimov bs (0,46 float) - awp lightning strike fn (0,05 float) - m4a1 blood tiger ft st (0,27 float) pozdrówki! Edytowane 6 Września 2015 przez ℓυкαѕнн ♥ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lowek=DDD 0 Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Łoooo kierwa Piękna sprawa, jak to mawia Wiesio Wszywka Ja poluje na te nowe skrzynki i juz mam uzbierane na 15 kluczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi