Piy Piy :P 58 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) A wiec tak chciałbym się pożegnać ze wszystkimi których poznałem w ciągu roku grania na serwerze ony dd2, a więc tak Chciałbym się serdecznie pożegnać z : Marcinkiem który zawsze wprowadzał zajebista atmosferę na serwie , że można było się pośmiać Justynka która mi dala się wykazać jako admin i zawsze wprowadzała miła atmosferę i zawsze służyła pomocą Ciapatemu który dał mi kiedyś warna haha ale się z nim zawsze grało i skanowalo na dl Siwemu. który zawsze się ze mnie śmiał nie ważne dlaczego i świetnie się z nim gadalo Jeremiemu którego zawsze z awp zabijalem z awp a nigdy nie mnie nie wyzywal i to w nim cenie Mientosowi z którym zawsze grałem o 8 rano i dałem nie słusznego bana Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez Piy Piy :P 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Elo i powodzenia botku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 A i właśnie evviva wiedziałem ze o kimś zapomnę haha ty spamerze jeden na SB i bocie w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowilaZeMa18. 26 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Kurde wiedziałem ze zapomnę o kilku osobach xd siema mówiła ty bocie mały haha adminuj dalej jak to robiłeś i naucz się grać z awp haha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Trzymaj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 A i właśnie evviva wiedziałem ze o kimś zapomnę haha ty spamerze jeden na SB i bocie w grze Jakoś przeżyję to, że o swoim mistrzu zapomniałeś :/ idź w świat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dzięki evvivka haha idę sobie w metka pograć po roku przerwy i w szachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternatywa 13 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Siema i trzymaj się ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 baj baj ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Powodzenia. Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ok chopoczek ale gdzież podana przyczyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) I tak Cie niszczyłem na dd2 Trzymaj się i powodzenia Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruperd 103 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Idz gnój lamusów w metku xDI ja Ci dam poea. ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMUSS 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 No siemanko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 NIEEE Czego bocie uciekasz, kogo będę przeklinał jak mnie zabije? XD Ale powodzenia ebolko na tym metku i wbijaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Trzymaj się Pimpas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Dzieki za wzmianke! Pozdro Młody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 KOGO JA BĘDĘ KARAŁ ?! :C Powodzenia Pimpuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Chyba ja cie karalem bocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 3maj sie bocie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi