SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Oficjalna, zatwierdzona lista TOP 10 drużyn w CS GO. LISTA: 1. fnatic - SZWECJA 2. Virtus.pro - POLSKA 3. Natus Vincere - WSPÓLNOTA NIEPODLEGŁYCH PAŃSTW 4. EnVyUs - FRANCJA 5. NiP - SZWECJA 6. TSM - DANIA 7. Cloud9 - USA 8. Titan - FRANCJA 9. CLG - USA 10. dignitas - DANIA 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 TO jest ogólna lista drużyn? Jak dla mnie Vp nie powinno być ba 2 miejscu, w tym roku wygrali może 2 turnieje i to tyle, TSM i NV powinno znaleźć się w top3 bo na to zasługują a co do fnatic to boostmeister i everythink is wiadome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) TO jest ogólna lista drużyn? Jak dla mnie Vp nie powinno być ba 2 miejscu, w tym roku wygrali może 2 turnieje i to tyle, TSM i NV powinno znaleźć się w top3 bo na to zasługują a co do fnatic to boostmeister i everythink is wiadome Tak ogólna, dla poprawki. Virtus.pro wygrało 4 turnieje i było bardzo często na wysokich miejscach. Navi wygrało 3 turnieje i głównie było na miejscach też wysokich, ale znalazło się kilka razy na niemal ostatnich miejscach TSM wygrało 4 turnieje, było na wysokich/ średnich miejscach, ale w kilkunastu turniejach nie brało w ogóle udziału bo nie zakwalifikowali się na turnieje. NV wygrało 3 turnieje, było kilka razy na wysokich miejscach, klika razy na średnich, ale zdarzyły się tez 2-3 gdzie byli dosłownie ostatni, no i też podobnie jak TSM nie brało udziału w dużej ilości turniejów co ich dyskwalifikuje z wyższych miejsc. Ranking jest przemyślany i zrobiony jak najbardziej prawidłowo. Każdą drużynę mogę tak dokładnie wytłumaczyć Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez SzeregowiecPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 (edytowane) to wiadome ale na jaką skale były poszczególne turnieje?, jak dla mnie to w tym roku VP jeszcze nic nie osiągnęło, poczekajmy na Colonie, może coś zrobią Edytowane 4 Sierpnia 2015 przez naxiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 a drużyna TItan? Ostatnio jakoś ich nie widziałem na dobrych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Szok, ze nie ma Kinguin ;c;c;c dla mnie dobrze grają. Ale VP jak dla mnie zasługuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 to wiadome ale na jaką skale były poszczególne turnieje?, jak dla mnie to w tym roku VP jeszcze nic nie osiągnęło, poczekajmy na Colonie, może coś zrobią Turnieje, są podzielone na TIERY. VP wygrało 2 turnieje TIERu 1 więc, nie pisz, że nic nie osiągnęło, bo np ESEA jest jednym z najważniejszych turniejów. Nawet Fnatic wygrywając DH summer, wygrało ten turniej, ale DH Summer jest mniej ważny i jest turniejem TIERu 2. Nie wygrało 'majora', ale to nie zmienia faktu, że osiągnęli sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeTroX 9 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Kinguin nie gra aż tak dobrze że zasługuje na top10 , a Virtusi może nie wygrywają ciągle ale są ciągle na wysokich miejscach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi