sonia1234 25 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ludziska opłaca się zmieniać na Windows 10 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nie, brak jakiś bardzo stabilnych sterowników do różnych rzeczy to po pierwsze, a po drugie i tak nie jest na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAx 10 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 jak wyjdą gry na dx12 to nic tylko zmieniać, na razie jednak proponuje wstrzymać się od zmiany przez jeszcze jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Według mnie W10 jest całkiem spoko . I dobrze się sprawuje no i ma parę fajnych funkcji (np. wirtualne pupity, wbudowany program do nagrywania, sklep) . Tylko że W10 jest za darmo jedynie na rok, a później albo kupisz (ok 900zł) albo wróci automatycznie do poprzedniej wersji. Jeśli jednak chcesz kupić W10 podczas gdy jest on jeszcze za darmo będzie on kosztował 130zł. Tutaj parę zmian w 10 : nowe-stare menu start, od teraz nie będzie ono zajmowało całego ekranu, będzie na wzór Widnows’a 7, ale z kaflami każda aplikacja z Windows Store uruchamiana będzie w oknie z możliwością minimalizacji, maksymalizacji czy zamknięcia przyciskiem X, będzie też posiadała pasek tytułowy. nowy podział ekranu, aplikacje można rozkładać po ekranie w nowym formacie 4 okienek nowy przycisk otwartych aplikacji i łatwiejsze przełączanie między nimi wiele pulpitów między którymi można się łatwo przełączać i konfigurować każdy z nich osobno szybsze wyszukiwanie plików – explorer plików pokazuje teraz ostatnio otwierane pliki i foldery. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez SlinceShot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Według mnie W10 jest całkiem spoko . I dobrze się sprawuje no i ma parę fajnych funkcji . Tylko że W10 jest za darmo jedynie na rok, a później albo kupisz (ok 900zł) albo wróci automatycznie do poprzedniej wersji. A nie miało być czasem tak, że po roku dalsze aktualizacje będą kosztować ? Edit: Aha. Dzięki za wyprowadzenie mnie z błędu . Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez ziomm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 A nie miało być czasem tak, że po roku dalsze aktualizacje będą kosztować ? Żeby W10 się aktualizował trzeba go kupić a potem już aktualizacje są za free (gdzieś tak czytałem, chyba nawet przy instalacji ale nie jestem pewny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Dokładnie jest tak, że możesz testować przez 1 rok za darmo, ale żeby dalej z niego korzystać musisz go normalnie kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajetano 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Testowałem 10-tkę w wersji beta u znajomego. Sam nie instalowałem, raczej unikam wszystkich wersji testowych, bez względu na to czy to program czy system. Zapowiada się ciekawie. Nie wiem jak się spisze w pracy, ale planuję zakup nowego laptopa i czekam na oficjalną premierę Windows 10. Przymierzam się na przesiadkę na 10-tkę, jak na razie używam Windowsów skokowo - 98 - XP - Seven i teraz planuję 10-tkę. W pracy ( jako psycholog) mam akurat Windows 8.1 i już nie narzekam na niego też. Nie jest co prawda idealny i przez pierwszy tydzień mnie wkurzał, ale można się przyzwyczaić. Zresztą nie ma idealnych systemów operacyjnych. Każdy ma wady i zalety. Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez kajetano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi