Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga na Esme.

MrRemix007

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick:  Exe'c

2.Nick admina/gracza który zawinił: Esme

3.Admin/Gracz : Admin

4.IP/SID oskarżanego: Nie zdążyłem spisać.

5.Data i godzina: 06.08.2015, godzina 23:14

6.Dowody (demko/screeny/świadkowie):  Swiadkowie, może ktoś sie podpisze, a jak nie to proszę wlasciciela o sprawdzenie logów.

7.Opis sytuacji: Więc, tak. Od razu przechodząc do sedna sprawy zgłaszam nadużywanie swoich praw administracyjnych u Esme. Ciągle banuje, i szuka powodów aby mnie udupić. Nie dość, że jest samolubna, to gdy usłyszy prawde, uznaje to jako obraze, i banuje na 1 dzień. Chwilę temu, dostałem bana za kulture, którą posiadam. Wyklnąłem troche na chacie, a były to 2 słowa, które dodaktowo zacenzurowałem. Esme jest strasznie samolubna, jak i Mlody_Desperadow. Nawet nie pomogą sie wyexpić, tylko z 800 lvl zabijają osoby z dwu cyfrowymi lvl, przykładowo ja mam 18.. Prosiłbym, aby ogarnąc troche tych adminków śmiesznych, bo to aż zniechęca do gry. Zakupiłem premke, i narazie widze same negatywy tego, i żałuje, jak nawet nie zabije 1 osoby skoro mam 18 lvl. Ten serwer schodzi narazie na psy, za czasów opiekunowania Sioma, wtedy były czasy, a teraz.. Jednak moge dodać, że troche na CS-Classicu siedze, i w życiu aż takich samolubnych istot nie widziałem. Licze, że zostanie to rozpatrzone, i zostaną podjęte odpowiednie kroki.

Pozdrawiam.

Edytowane przez MrRemix007

Przepraszam bardzo, ale mi si wydaje, że to jest skarga, że "ADMINISTRACJA SIĘ NIE DAJE", przypominam, że jest to nieobowiązkowe ...

Druga sprawa KULTURA na serwerze obowiązuje, więc trzeba jej przestrzegać.

Kultura obowiązuje i będzie, cenzura nic nie zmieni. Skarga zostaje odrzucona gdyż jest bezsensowna, jeszcze raz DAWANIE NIE JEST OBOWIĄZKOWE !

Edytowane przez Machwes
  • Like 2

Czyli dokładnie piszesz na nas skargę o to, że my Ci się nie dajemy zabić. A po 2 Esme zbanowała Cię na 30 minut.

Edytowane przez Mlody_Desperados_
  • Like 1

Banując Cię nie patrzę na Twoją historię banów, tylko na obecną sytuację. Przeklnąłeś porządnie bez znaczącego powodu, regulamin dokładnie pokazuje, że za kulturę możesz otrzymać ostrzeżenie, ban od 5 do 30 minut. Według swojego uznania zgodnie z regulaminem przyznałam Ci bana za złamanie go. Jeśli chodzi o drugą część skargi, w której wyżalasz się, jaka to ja nie jestem. Moja sprawa komu się daję, czy się daję i co robię. Ten level, który posiadam, zapracowałam sobie grając godzinami na serwerze. Czy ja bronię ci grać? Dla mnie twoja skarga jest niepoważna. Jeśli uważasz, że twoja skarga zmieni moje postępowanie w sensie, że dam ci się zabić to jesteś w błędzie. Podkreślam: bana otrzymałeś według regulaminu na 30 minut, a nie jak napisałeś na 1 dzień.

Edytowane przez Esme
  • Like 4

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności