Machwes 192 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam w tym temacie rozwiąże wasze niepewności co do skracania, na początek: mapa: deathrun_forest - nie można wychodzić nad deskami, jest to skracanie! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Proszę o sprecyzowanie:Nad deskami, czyli przez tą wąską dziurę, czy nad całą ścianą? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) @Esme chodzi o to jak ja tu miałem admina za przechodzenie nad tymi deskami banowało się od 30 minut do 1 godziny. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 a co ze skracaniem na mapie deathrun_coldwinter bo według mnie powinno sę wchodzić do tego czerwonego prostokąta a nie nad nim przeskakiwać bo jak sie wejdzie do tego prost. to jest tam dalsza część mapy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) a co ze skracaniem na mapie deathrun_coldwinter bo według mnie powinno sę wchodzić do tego czerwonego prostokąta a nie nad nim przeskakiwać bo jak sie wejdzie do tego prost. to jest tam dalsza część mapy... Tak! Jest to również skracaniem, za to również powinno się banować @Fresh. Nie tylko o to, chodzi też o to, że trzeba rozwalić deski, a nie Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Machwes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 @Esme chodzi o to jak ja tu miałem admina za przechodzenie nad tymi deskami banowało się od 30 minut do 1 godziny. Nie tylko o to, chodzi też o to, że trzeba rozwalić deski, a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi