Machwes 192 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Witam w tym temacie rozwiąże wasze niepewności co do skracania, na początek: mapa: deathrun_forest - nie można wychodzić nad deskami, jest to skracanie! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 245 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Proszę o sprecyzowanie:Nad deskami, czyli przez tą wąską dziurę, czy nad całą ścianą? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) @Esme chodzi o to jak ja tu miałem admina za przechodzenie nad tymi deskami banowało się od 30 minut do 1 godziny. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 413 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 a co ze skracaniem na mapie deathrun_coldwinter bo według mnie powinno sę wchodzić do tego czerwonego prostokąta a nie nad nim przeskakiwać bo jak sie wejdzie do tego prost. to jest tam dalsza część mapy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) a co ze skracaniem na mapie deathrun_coldwinter bo według mnie powinno sę wchodzić do tego czerwonego prostokąta a nie nad nim przeskakiwać bo jak sie wejdzie do tego prost. to jest tam dalsza część mapy... Tak! Jest to również skracaniem, za to również powinno się banować @Fresh. Nie tylko o to, chodzi też o to, że trzeba rozwalić deski, a nie Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Machwes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 @Esme chodzi o to jak ja tu miałem admina za przechodzenie nad tymi deskami banowało się od 30 minut do 1 godziny. Nie tylko o to, chodzi też o to, że trzeba rozwalić deski, a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Temat uległ przedawnieniu Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi