GrzechuNorth 190 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam z tej strony Grzechu North Mam do Was szczere pytanie. Czy chcielibyście server MC, na którym to Wy byście decydowali co by się na nim znajdowało ? Jeśli tak to napiszcie "Zgadzam się" oraz propozycje jaki to ma być ten server. To wyboru macie tutaj oto temat, w którym je opisałem. http://forum.cs-classic.pl/topic/36711-poznajmy-servery-mc/ Wszystko będę zakładał i robił z własnej kieszeni. Pozdrawiam Grzech 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Napisz do mnie na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePs! 2 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Jeśli potrzebujesz pomocnika to kontakt do mnie: GG: 52814148 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Jeśli potrzebujesz pomocnika to kontakt do mnie: GG: 52814148 jak by co bd pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi