BigK4812 14 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam chciałem tylko powiedzieć że amx się pierdzieli zrobiłem ssy typowi inny dostał bana śmieszne to i głupie. Tak samo czasy banów są ograniczone od 5 min do godziny a potem perm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em90 36 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam, dokładnie odczułem ten problem komunikat pojawił mi się już 2x ze zostałem zbanowany permanentnie, bez ss'ow. Jak kolega wyżej opisał robił ssy innemu a inny dostał. Wszystko jest ok. mogę wchodzić do gry i grac ale moja prośba by zobaczyć w czym problem. Pozdrawiam, eM90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) Potwierdzam. Już od jakiegoś czasu są błędy i nie można zrobić ss albo zbanować w moim przypadku tak było. Tak samo sytuacja ,która opisał BigK ,której byłem świadkiem. Coś trzeba naprawić. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez Pontomeister Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Rowniez potwierdzam to co wyzej pisali. Ss'ow wgl nie da sie zrobic, nie ma tego podzialu jesli chce sie zbanowac nieobecnego gracza itp. Proponuje usunac cale amx i dodac je na nowo skoro reset serwera nic nie dal. Dobrze.by byle jesli opiekun szybko sie z tym uporal bo jedan coraz wiecej odpalow wbija, my jako admini nie.za duzo mozemy zrobic a w sumie gracze pozniej po nas sie wyzywaja.;x oczywiście wszystko w granicach rozsadku, polaczek jak znajdziesz czas zajmij sie tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Rano problem został zgłoszony do Karola, lecz niestety nie wiemy jak długo to potrwa. Ja osobiście nie mogę nic z tym zrobić, bo po pierwsze nie mam uprawnień aż takich, a po drugie nie mam pojęcia więc nie chciałbym narobić większych szkód niż są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi