ziomm 164 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam. Oglądając dział grafiki zawsze się irytuję. Otóż większość użytkowników forum pisząc zlecenie pomija jeden punkt w regulaminie, ale zlecenia są wykonywane. Nie świadczy to dobrze o sieci. Chciałbym, żeby coś z tym zrobiono.(nie wykonywać takich zleceń lub usunąć punkt z regulaminu) :"Na pracy musi byc napis :Cs-Classic.pl" Na większości prac wykonanych nie ma napisu Cs-Classic.pl Mam nadzieję, że administracja coś z tym zrobi. No to chyba tyle. Edit: Według mnie powinien zostać ten punkt i być przestrzegany . Przynajmniej kiedyś będzie pamiątka z classica . Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez ziomm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja ten punkt z regulaminu bym wyrzucił. Ja już od dawna widziałem ten punkt lecz myślałem że nie obowiązuje po prostu jeszcze nie został usunięty. Edytowane 9 Sierpnia 2015 przez Omєga * 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Powinien być przestrzegany chociaż na twoim avku raczej nie widzę tego napisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wyrzuciłem ten punkt, bo taki napis i tak przeszkadza i psuje czasem dany avek lub sygne. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi