Machwes 192 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) -Twój nick: Machwes -Nick osoby która zawiniła: KropkA -Admin/Gracz: Admin -Data godziana: 23:10 -Dowody: Świadkowie- KropkA, Lemwiki -Opis sytuacji: Wbiłem na /warp skokwiary, skoczyłem w dół, zobaczyłem, że można rozwalać teren, więc myślałem, że można tak. Jakim prawem osoba ta (Kropek) mnie zbanował, mógł zrobić cuboid'a, który zabrania niszczenia terenu, ja myślałem, że można... Tak więc... Mam nadzieje, że skarga zostanie uczciwie rozstrzygnięta. Do tego gdy się dowiedziałem, że nie można to od razu naprawiałem teren. Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Machwes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) masz 24 godz na danie SS Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez KropkA12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Jak ci mam dać demko? Demka nie można w MC zrobić- chyba, że fraps- nie posiadam.Ss- jak miałem zrobić, nie wiedziałem, że dostanę bana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ban słuszny. Grifing mapy podpada pod wykorzystanie bugów servera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Jakich bugów mapy? Cuboida nie było, Lemwiki potwierdzi XD. Proszę was, uczciwie rozstrzygnijcie tą skargę, a nie coś takiego "odwalacie"... Nie widziałem, że był bug. Nie wiedziałem, że był Cuboid. Zgłaszałem mu, ale on był zajęty pisaniem na GG, więc myślałem, że MOŻNA. Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Machwes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Gracz dostaje UB, brak cuboida był spowodowany niedopatrzeniem administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi